Kada su ga tri privedena mladića mučki pretukla, odneli su ga kući i on je legao u krevet. Obdukcijom je kasnije utvrđeno da je umro od posledica unutrašnjeg krvarenja

Policija u Novom Sadu juče je uhapsila P. R. (21), D. P. (21) i Z. I. (21) iz Novog Sada zbog sumnje da su ubili Gorana G. (44) iz Petrovaradina. Prema prvim izveštajima iz istrage, ubili su ga zbog navodnog duga od 50 evra.

– Goran je pretučen ispred prodavnice pića “Špricer” i to zbog navodnog duga od 50 evra. On je jednom od uhapšenih dugovao novac posle lakšeg sudara koji su nedavno imali, pa je ovaj došao do Goranove kuće da taj dug namiri. Pošto Goran nije imao novca kod sebe, otišli su do prodavnice koju je držao, ali su ga tamo sačekala dvojica drugih mladića i svi su počeli da ga tuku.

Kada su ga mučki pretukli, odneli su ga kući i on je legao u krevet. Obdukcijom je kasnije utvrđeno da je umro od posledica unutrašnjeg krvarenja. U nedelju ujutru je telo pronašla njegova majka, koja je i pozvala Hitnu pomoć.

Poznanici navode da je bio miran komšija, i da se nije bavio sumnjivim poslovima.

– Prvo smo u nedelju čuli da je Goran umro, a zatim je u toku dana dolazila policija, koja je imala izvesne sumnje. Strašno je to što mu se dogodilo, pošteno je zarađivao za život – rekao je jedan od komšija.

Telegraf.rs