U Bijeljini mafijaški obračun. Ubijen je, prema nezvaničnim informacijama, 30-ogodišnji Siniša Glamočanin. U njega je, takođe prema još nepotvrđenim informacijama pucao Mile Rosić. Nakon obračuna, ubica je pobjegao s mjesta događaja i za njim policija intenzivno traga. Motiv ubistva još nije poznat.

Glamočanin je 2009. godine osuđen na devet godina zatvora zbog učešća u ubistvu Milana Mitrašinovića, bivšeg radnika Policijske stanice Savski venac.

Pretpostavlja se da je na njega pucala osoba kod koje je Siniša došao, a sumnja se da je u pitanju tridesetosmogodišnji Mile Rosić, takođe odranije osuđivan za ubistvo. On je nakon obračuna pobjegao u crnom mercedosovom džipu.

Džip kojim je Rosić pobjegao policija je pronašla u selu Popovi, pored rijeke Drine.

– Teren je poprilično veliki, tamo je obraslo šumom, kukuruzom, rijeka Drina protiče, tako da je vrlo teško to iskontrolisati. Mi smo sve agencije obavIjestili i sa svima imamo dobru saradnju i ja lično očekujem da će se on predati – rekao je Žarko Ćosić, načelnik CЈB Bijeljina.

Iz policije navode da je jedna osoba zadržana u svojstvu svjedoka, a kako je rečeno, to lice je bilo u društvu ubijenog Siniše Glamočanina.

RTRS