Prvo se okrenite ka zvezdama pre nego što se pred oltarom okrenete svom budućem mužu – jer imaju nešto važno da vam kažu.

Ovan

Devojke u ovom horoskopskom znaku najverovatnije će tražiti razvod od Device ili Vage. Od Devica jer su previše praktične i oprezne, a od Vage jer uvek gleda da izbegne konflikt, što Ovna neverovatno nervira.

Bik

Možda će vas privući Škorpija, ali s obzirom na to da su oba znaka veoma tvrdoglava i neverovatno ljubomorna, brak verovatno neće dugo trajati.

Blizanci

Blizanaci imaju velike šanse da se razvedu jer im vrlo lako postane dosadno i imaju tendenciju da donose ishitrene odluke. Najveće šanse za razvod imaju ako su sa muškarcem u znaku Strelca ili Vodolije. Problem je u tome što sva tri znaka poseduju veliku intelektualnu znatiželju koja ih vuče u različitim pravcima.

Rak

Najverovatnije vas čeka razvod ako ste sa Vodolijom. Raku su najbitniji porodica i dom, ali Vodolija cveta zahvaljujući promenama i konstantnom kretanju. Pritom, Vodolija nije preterano emotivna, dok su Rakovi veoma privrženi.

Lav

Brak sa Strelcem ili Ovnom najčešće se završava razvodom. Jednostavno vam ne prija samopouzdanje Ovna i manjak pažnje Strelca.

Devica

Device su perfekcionisti i istog trenutka će se razvesti od svakoga ko ne radi ono što je njegova obaveza ili zadatak. U pitanju može da bude bilo koji znak koji ignoriše svoju suprugu, obaveze ili odbija da priča o stvarima koje mu se dešavaju u glavi.

Vaga

Iako bi brak sa Lavom ili Vagom trebalo da uspe, uglavnom se završava u plamenu. Vagina potreba za konstantnim flertovanjem iznerviraće Lava koji mora da uvek bude u centru pažnje.

Vaga voli kada su ljudi u harmoniji, pa će zbog toga uraditi sve u svojoj moći da brak uspe, ali neće moći doveka da ćuti i kad-tad će eksplodirati.

Škorpija

Škorpije su veoma dominantne i vole da su one te koje donose sve važne odluke u braku, a to nikako ne odgovara Vodoliji. Muškarac u ovom znaku ima preveliku želju za slobodom koja se skoro uvek sudari sa Škorpijinom posesivnošću.

Strelac

Najveće šanse su da ćete u brak stupiti sa drugim Strelcem – ko može da vas bolje razume? Međutim, obaveza braka na smrt plaši svakog Strelca, pa ćete se oboje zapravo veoma truditi da do braka ne dođe.

Jarac

Sukob ličnosti će dovesti do razvoda ako ste u braku sa Blizancem. Tih i brižan Jarac i razigrani i govorljivi Blizanac jednostavno nisu stvoreni za dugoročnu vezu.

Vodolija

Najverovatnije ćete se razvesti od Bika. Isprva ćete biti fascinirani njegovom senzualnom prirodom, ali će njegova tvrdoglavost stvoriti mnoge konflikte u kojima nijedno od vas neće biti spremno da popusti.

Ribe

Vrlo često imate veoma nerealistične ideje o tome kako će vaš brak izgledati – ali ćete ipak dati sve od sebe da uspe. Sav taj napor jedino neće dati nikakve rezultate ako ste u vezi sa Vagom jer će želeti da provodi svaki mogući trenutak sa vama.

24sata