U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će u većini krajeva biti umjereno oblačno i toplo, a krajem dana očekuje se kiša.

Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se prije podne na jugu i jugozapadu, a kasnije popodne i uveče proširiće se na većinu krajeva, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab, južnog i jugozapadnog smjera.

Јutarnja temperatura vazduha biće od osam do 14 stepeni, u višim predjelima od pet, a najviša dnevna od 23 do 28 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 3. oktobra biće pretežno oblačno i svježije sa slabom kišom prije podne, dok se u drugom dijelu dana očekuje suvo i promjenljivo oblačno vrijeme.

Najviša temperatura vazduha biće od 10 do 19, a na jugu do 26 stepeni Celzijusovih.

Malo hladnije, uz umjerenu oblačnost biće u utorak, 4. oktobra, tokom dana očekuju se duži sunčani intervali, a kasnije popodne i tokom večeri na istoku i sjeveru mjestimično slaba kiša.

Temperatura vazduha biće od šest do 18, na jugu do 23 stepena Celzijusova.

U srijedu, 5. oktobra jutro će biti pretežno oblačno sa slabom kišom, poslije podne očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti uz duže sunčane intervale.

Temperatura vazduha biće od četiri do 15, na jugu do 23 stepena Celzijusova.

Danas je bilo toplo i sunčano, uz postepeno naoblačenje. Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica devet stepeni, Čemerno 14, Rudo 18, Sokolac, Han Pijesak, Livno 19, Bileća, Bugojno, Sarajevo 20, Mrkonjić Grad, Srebrenica 21, Zenica, Mostar 23, Tuzla, Gradačac 24, Bihać, Doboj, Prijedor, Sanski Most 25, Banjaluka 26.

SRNA