Dnevni horoskop za 27. oktobar 2016: Otkrijte šta vas očekuje u četvrtak, 27. oktobra 2016. godine.

Često menjate partnere jer težite nečem idealnom a ne shvatate da ni vi niste idealni. Porodica vas ne podržava u novom poslu zbog male zarade. Moguća prehlada.

OVAN

Početak posla za neku stranu firmu, rad za strance ili neke strane firme je fenomenalna prilika da značajnije popravite svoj finansijski potencijal. Ukoliko naiđete na neku prepreku, ne odustajte, već budite uporni i istrajni kakvi ste inače.

BIK

Dan pred vama će biti pun dinamike koja će vam u početku prijati, ali ćete već sredinom dana osetiti prve znake umora. Nezadovoljstvo sobom i onim što radite i postižete nateralo vas je da se borite za bolju poziciju.

BLIZANCI

Misli su poput magneta i imaju moć da privuku ono o čemu mislimo, maštamo i ono u šta verujemo. Zapitajte se šta je to što želite i koji posao bi vas učinio srećnim. Morate jasno da vidite svoj cilj i da odlučno idete ka njemu.

RAK

Nalazite se u danu u kojem treba značajnije da popravite svoj poslovni status i finansije. Pred vama je mogućnost da prihvatite ponudu za neki honorarni posao ili počnete nešto novo. To može da bude i privatni biznis. Vi ste neko ko zagovara promene.

LAV

Kada treba nešto da realizujete i sprovedete u svom životu, previše se dvoumite i nemate volje da istrajete do kraja. Neophodan vam je podsticaj sa strane i partner koji vam služi kao inicijalna kapisla. U startu biste čak mogli i da se ljutite.

DEVICA

Da biste napredovali u nekom poslovnom izazovu, možda ćete morati da se odreknete dosadašnjih obaveza koje nisu ispunile vaša očekivanja, posebno u finansijskom smislu. Konačno ste prestali da obraćate pažnju na mišljenje drugih.

VAGA

Novi posao, nova veza, ukoliko ste slobodni, i sve ono čime niste do sada bili zadovoljni treba da se podigne na viši nivo ili da se promeni, što će uticati i na pozitivno raspoloženje. A plodove onoga što sada radite ćete ubirati u dužem periodu.

ŠKORPIJA

Ovaj dan vam je izuzetno bitan za posao i neke poslovne dogovore koji će vam pružiti priliku da pokažete svoje talente i sposobnosti. Nemojte propustiti šansu koja vam se nudi. Emocije više nego obično imaju uticaj na vaše odluke.

STRELAC

Pokušajte da distancirate privatni život od posla koliko god je to moguće. Ukoliko i imate neki problem, ne delite ga sa kolegama. Danas možete ispraviti greške i sanirati pogrešne odluke.

JARAC

Današnji dan je dobar za sređivanje papira u vezi sa nekretninama koje posedujete ili koje želite da kupite. Moguće da je u pitanju legalizacija ili okončavanje postupka nasleđa. Bilo bi poželjno da sve dva puta izmerite.

VODOLIJA

Ukoliko ste sami, na pomolu je romansa sa osobom koju ćete sresti na putu. Da se ne bi nešto poremetilo u vašem odnosu, bilo bi poželjno da tu vezu držite u tajnosti, sve dok se neke stvari ne kristališu.

RIBE

Ukoliko ste u vezi, postoji mogućnost tajne veze, što vam može doneti dodatne komplikacije sa partnerom. Povedite računa da ne dovedete sebe u nepovoljan položaj. Može doći do turbulentnih i razornih dešavanja.

ALO