Evo šta su vam zvijezde predvidele za danas.

OVAN

Imate česte promene raspoloženja. Moguće su i nepredvidive aktivnosti, koje vam u početku neće prijati. Ali upravo to može da bude početak nečega što obećava. Nemate volje da se ističete i budete u vrhu.

BIK

Budite vedriji i naterajte se da sa više elana i entuzijazma radite svoj posao. Ukoliko uspete da pobedite emocije i misli koje vas vraćaju u prošlost, ovaj dan može da bude izuzetno uspešan i dobar.

BLIZANCI

Nedostaje vam nešto da biste se osećali fenomenalno, a to bi mogla da bude i ljubav. Na meti ste osoba suprotnog pola i verovatno vam na tome zavide, ali baš osoba do koje vam je stalo ne ispunjava vaša očekivanja.

RAK

Vaš vedar duh se vratio i to se vidi na vašem licu. Kada nešto otpišete i pomislite da je nemoguće, desi se nešto mnogo bolje i lepše od onoga što ste želeli. Na vama je da verujete u sebe, ali i da ništa ne gubite iz vida.

LAV

Postoji mogućnost nekog novog poznanstva sa osobom koja ne živi u vašem gradu, a možda dolazi iz inostranstva. Od tog poznanstva bi moglo da bude koristi kad je u pitanju novo poslovno angažovanje.

DEVICA

Tragaćete za odgovorima koji vam nedostaju da biste imali kompletniju sliku onoga ka čemu stremite. Budite oprezni u manipulisanju novcem i prihvatite pomoć osobe koja je starija i iskusnija od vas. Dosta toga se ne uklapa u ono što očekujete.

VAGA

U poslu sledi potpisivanje nekih papira, a sa pretpostavljenima vas očekuju dogovori ili pregovori. Očekujte zaradu i napredak u poslu od stranaca ili posla sa stranom robom. Ukoliko i niste zadovoljni zaradom, ne brinite, jer pravi uspeh i novac tek treba da stignu.

ŠKORPIJA

Najbolji ste kada je najteže, a sada ste uz nekog preko koga pokušavate da ostvarite i progutate neki svoj plan. Uspećete u tome i za neko vreme ćete biti nagrađeni za ono što sada radite. Stoga budite maksimalno vredni i odgovorni.

STRELAC

Trudite se da ono što vam se dešavalo u prošlosti ne utiče na vaše odluke i pored toga što u vama postoje ljutnja i nezadovoljstvo. Treba da postignete sve što ste planirali uprkos preprekama.

JARAC

Prepreke koje su prisutne su ujedno provera vaše odlučnosti da istrajete. Danas možete ostvariti i rešenje vašeg statusa. Ukoliko nemate posao, ovo je idelan dan da ga konačno dobijete, a ukoliko niste zadovoljni, tražite bolje.

VODOLIJA

Imali ste sastanak sa osobom koja vam je bitna, ali pitanje je da li ste zadovoljni rezultatima. Trebalo bi da se oslonite na sebe i da se ne ponižavate tražeći mrvice. Bićete vredniji nego do sada, a to vam je nedostajalo.

RIBE

Okruženi ste sa osobama sa kojima vam nije najprijatnije. Budite prema njima opušteni, jer od njih možete dobiti pomoć i korist. Imate pojačanu potrebu za slobodom i bilo kakve obaveze doživaljavate kao teret. Skloni ste da idealizujete odnose.

ALO