Veza uvek zahteva malo napora da bi rasla i razvijala se kako treba, ipak postoje stvari koje prava ljubav nikad ne traži i ne iziskuje

Svaka veza razlikuje, ali ipak postoje i određene stvari koje svaku vezu čine sličnom. Ako vas neko iskreno voli to ćete znati, a ako razmišljate o tome da li vas voli, znajte da tu nešto škripi.

Kada nekoga volite onda ste i dobri prema njemu, isto takav taj neko mora biti i prema vama. Postoje stvari koje nikad ne morate da radite ako ste u vezi sa osobom koja vas poštuje.

6 stvari koji nikad, ali baš nikad nećete morati da radite ako ste u vezi sa osobom koja vas voli:

1. Moliti 

Za pravu ljubav ne treba moliti. Prava ljubav teče prirodno i bez napora, poput mlaza vode. Možete se udaljiti od nje, ali ona će i dalje teći. Kada nekoga molite da vas voli, nikada nećete dobiti ljubav kakvu želite, a očito je da od druge strane tražite nešto što ona ne može da vam pruži.

2. Menjati se

Kada vas neko voli, onda voli sve vaše vrline i mane. Možda se neće uvek s vama složiti, ali neće menjati ni način na koji se raspravlja s vama. Kada neko koga volite od vas traži da se menjate to je kao da traži da odete. Prava osoba ne traži idealnog partnera već nekoga ko joj odgovara.

3. Pregovarati

Veza nije utešna nagrada. Nikada ne bi trebalo da budete s nekim ko pregovara o njenim uslovima. Pregovori su za veze koje umiru, za parove koji bi pre bili zajedno po  svaku cenu nego sami.

4. Pitati se 

Nikada ne biste trebali da budete nesigurni oko toga šta vaš partner misli o vama ili o tome kakve su njegove težnje u životu. On bi treblo da bude otvoren oko stvari koje želi u životu, a ono što on želi trebalo bi da uključuje i vas. Misterioznost može biti zanimljiva i igrati važnu ulogu u procesu upoznavanja, ali vkada upoznavanje pšrođe nikad nije tako zabavna.

5. Plakati

Suze nisu voda koja će pomoći vezi da raste. Plakanje za nekim nije znak da treba da budete s njim već da treba da ga ostavite. Veze se ne grade na besanim noćima punim plača već na danima kada ste srećniji nego ikada pre u životu.

6. Lagati o njemu

Ako od ljudi do kojih vam je stalo krijete nešto o partneru, ako se pretvarate da je on neko ko nije onda ste u pogrešnoj vezi. Osoba s kojom vam je suđeno da budete je osoba koju ne možete sakriti, čak i kada pokušavate. O toj osobi pričate svima, jer je ona vrlo važan deo vašeg života. Čak iako je ne spominjete u razgovoru vi razmišljate o njoj u vašoj tišini.

Espreso.rs