Traume i stresovi posle novogodišnje noći: Specijalno za portal besnopile.rs, astrolog Simonida Milošević otkriva vam kakve će posledice ostaviti novogodišnja noć za caš horoskopski znak. Pa da vidimo…

OVAN

Znojavi Ovan je morao da divlja za novogodišnju noć. Usmrdeo se i naravno pod pritiskom amfetamina se oznojio ko svinja pa je i neminovno da se razboleo. Ne nije to grip, virus… To je klasično preterivanje.

BIK

Balavo đubre je moralo da se otruje alkoholom i cigaretama kao da mu je poslednji dan na zemlji… Čoveče, postoji i sutra, ali ti to ne kapiraš. Ožderi se opet piva, opušteno.

BLIZANCI

Blizanci su kao fora hteli da budu razumni pa su novogodišnju noć provodili bez opijata, ali, ne lezi vraže. Seksu ne mogu da odole pa su završili u nekom prljavom WC-u sa 3 seksualna partnera. Slobodno idite na jedan laboratorijski pregled.

RAK

Rak je miran i staložen, ali ne i za novogodišnju noć… Za ovu priliku se opskrbio danima unapred, samo da droge ne nestane. On ne konzumira alkohol, ali drogu ždere. Njega pod obavezno udari depresija posle proslave, ako je se uopšte i seća…

LAV

Sa lavovima se uvek osećate kao da ste na takmičenju “ko će više da popije”. Mamurluk je zagarantovan minimum dva dana posle žurke… Nije ni čudo kad je popio brdo para, za celu kafanu loče Lav.

DEVICA

Device će se lepo provesti, ali sutradan… Glavobolja… Ko i kako će očistiti stan posle ovakvog svinjca za novogodišnju noć? Realno, oni. Mora da se istresiraju ljudski dok se sve ne vrati u prvobitno stanje.

VAGA

Vaga? To za novogodišnju noć nije ni malo normalno. Kombinacija droge, alkohola i ko zna kakvih još poroka, dovešće ih u situaciju da ne znaju ni gde su bili, ni sa kim… Crna rupa u glavi.

ŠKORPIJA

Škorpija kao dominantni znak mora da se pokaže kao najveći šmeker na dočeku nove godine. Taj šleperom donosi drogu na doček, a isto tako je i unosi u sebe. Znači lopatom. Sutradan, haos. Zanimljivo je što bi sve to ponovio.

STRELAC

Strelčevi uvek žele više, pogotovo kad su u pitanju zalogajii alkohol. To ne ume da stane. To ždere, to pije, to se drogira… Isto tako mu je i sutradan. Mamurno i puno holesterola.

JARAC

Jarac voli da nije na ovom svetu tj da oseti nešto drugačije. Halucinogene pečurke pojačane domaćom rakijom će to i da učine. A sutradan, ko zna da li će doći sebi… Možda za par dana tek.

VODOLIJA

Vodolija voli da se oseća otmeno tako da je njihov izbor VISKI. U količinama koje su dovoljne za četu žednih vojnika… Naravno da se neće otrezniti do 2018 kojiko će popiti, povraćati, i opet popiti…

RIBE

Ribe će za ovu proslavu odabrati ekstezi. One vole da se maze i ljube tokom dočeka i iskorstiće svakoga ko im čestita novu godinu za udare žvaku. Sutradan, sve to nestaje. Nastupa depresija i tuga što pored sebe nemaju nekog da se maze.