U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje toplije vrijeme, umjereno oblačno sa ponegdje slabom kišom, uz jutarnju temperaturu od jedan do sedam stepeni, na jugu do 11, a dnevnu od četiri do 10, na jugu do 13 stepeni Celzijusovih.

Јutro će biti oblačno, na jugu i ponegdje na zapadu slaba kiša, a u ostalim predjelima pretežno suvo vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće toplije i promjenljivo oblačno vrijeme uz povremene sunčane periode, a na jugu i jugoistoku ostaje oblačno uz slabu kišu povremeno.

Vjetar će biti slab do umjeren, južni i jugozapadni.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus tri, Čemerno dva, Gacko tri, Kalinovik, Srbac, Banjaluka, Han Pijesak, Nevesinje, Goražde i Sanski Most četiri, Mrkonjić Grad, Mrakovica, Rudo, Doboj, Gradačac i Ivan-sedlo pet, Ribnik, Bijeljina, Јajce, Livno, Prijedor, Tuzla i Šipovo šest, Višegrad, Drvar, Zenica i Zvornik sedam, Foča, Bugojno, Mostar, Sarajevo i Srebrenica osam, Trebinje devet, Bihać i Neum 11 i Stolac 12 stepeni Celzijusovih.