Evo šta vam zvijezde predviđaju za danas.

OVAN

POSAO: Naglašen je nesklad između želja i realne situacije koja se odvija na poslovnom planu. Ovaj dan nemojte očekivati nikakve pomake što se tiče zadatog plana za realizaciju poslova. Strpite se i sačekajte da prođu poteškoće.

LJUBAV: U ljubavi će vas pratiti nesporazumi i problemi, koji će međutim pokrenuti vašu kreativnost. Pronaći ćete podršku tamo gde to ne očekujete.

ZDRAVLJE: Nemojte da vas opšte zdravstveno stanje optereććuje, jer je sve to prolaznog karaktera. Očekuje vas dan kada možete da se oporavite, posle čega ćete imati dosta snage, volje i elana za sve životne situacije.

BIK

POSAO: Završavajte poslove koje ste započeli, naročito poslove koji su odavno trebali biti realizovani. Od jednog poslovnog partnera iz inostranstva, dobijate šansu za bolji i finansijski isplatljiviji posao.

LJUBAV:U emotivnim vezama biće naglašen vaš posesivni odnos prema partneru, dok će slobodni pripadnici imati priliku da isprobaju svoje zavodničke sposobnosti.

ZDRAVLJE: Imate dosta energije. Opreznost u vožnji je neophodna, a ako ne morate da sedate za volan – nemojte. Opšte zdravlje je dobro, osim manjih oscilacija pritiska. Ipak posetite lekara kako bi ste otkrili uzrok.

BLIZANCI

POSAO: Nezaposleni Blizanci su u odličnoj situaciji da dobiju posao, a jedino je potrebno da apliciraju na više mesta. Interesujte se, budite aktivni, a takvi ostanite i po dobijanju posla. Sve dalje zavisi od vašeg truda i rada.

LJUBAV: Iskoristite ovaj sklop srećnih okolnosti da popravite svoj emotivni život, jer ćete s partnerom imati savršenu i iskrenu komunikaciju, a oko slobodnih Blizanaca će obletati zainteresovani pripadnici suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani, jer ste gurman, što je nepovoljno za vaše zdravlje. Budite umereniji i više se posvetite zdravoj hrani. Fizička aktivnost će vam pomoći da sve lagodnije prevaziđete i dovedete svoj organizam u normalu.

RAK

POSAO: Treba da budete oprezni u donošenju planova i njihove realizacije. Ovaj dan iskoristite da dobro vidite šta vam je činiti na poslovnom planu, jer neki poslovi treba da sačekaju odgovarajuće uslove za realizaciju.

LJUBAV:U dužim emotivnim vezama odnosi su standardno dobri, a kod slobodnih Rakova neka duža prijateljstva lako mogu prerasti u nešto mnogo više.

ZDRAVLJE: I ranije ste bili svesni gde je vaš zdravstveni problem i kad to sami sebi priznate – rešićete sve uspešno, samo ako sve shvatite ozbiljno. Međutim, vi ste skloni da zanemarujete zdravlje.

LAV

POSAO: Pojaviće se poslovni partner iz prošlosti na koga ste zaboravili i on će vam pomoći da realizujete sve planove koje ste imali za svoju kompaniju. Ukoliko ste privatnik, on može da vam podigne kompaniju na mnogo viši nivo, a sve iz razloga što ćete zajedno nastupati na tržištu.

LJUBAV: Ovaj dan donosi potpuni sklad sa partnerom. Sada vam se pruža mogućnost da realizujete svoje planove, bilo da se one odnose na poslove, porodicu ili emotivni život.

ZDRAVLJE: Vaša preosetljivost vam može doneti prehladu, grip ili neku virozu. Ukoliko do toga dođe, možete osetiti bolove u kostima i zglobovima, a to će biti samo rezultat virusa koji će protrčati kroz vaš organizam.

DEVICA

POSAO: Primirite se, dobro razmislite i ne igrajte na prvu loptu. Sačekajte da se steknu uslovi , koji će za vas biti povoljni, pa onda krenite u zajedničke poslove. Nezaposlene Device iznenada dobijaju ponudu koju su očekivali.

LJUBAV: Naglašene su vam promene u vezi, potrudite se da što više razgovarate s voljenom osobom i da učvrstite odnos.Emotivni život je podređen poslu, pokušajte da nađete malo više vremena za voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Povedite računa da ne dobijete reumatizam, jer ste vrlo osetljivi. Previše ste umorni od svojih poslova i na trenutak će vam pasti imunitet.Bilo bi poželjno da ne idete na veće skupove, jer postoji mogućnost da se prehladite.

VAGA

POSAO: I danas želite da pokažete koliko ste temeljni i koliko ste spremni za realizaciju poslovnih planova. Trenutno ste u odličnoj poslovnoj fazi, ali isto tako shvatate da vam sve ide sporo.

LJUBAV: Podelite svoju ljubav s dragim osobama. Obavićete intimni razgovor koji dugo odlažete. Bićete srećni, stoga ne oklevajte ni časa. Zaljubljene Vage, u vezi ili van nje, provešće ovaj dan na veoma poseban način. Smislićete iznenađenje.

ZDRAVLJE: Pojačajte ishranu svežim voćem i povrćem, a naravano i neki vitaminski suplementi su dobrodošli. Bavite se fizičkom aktivnošću, jer to doprinosi i većoj otpornosti organizma.

ŠKORPIJA

POSAO: Svaki vaš posao, vaša ideja i vaše finansije nikako da dođu do maksimuma ka kojem težite. Uvek ste blizu cilja, ali kad god dođete do toga, nešto se nepredviđeno desi i ne uspevate da ostvarite ono što ste naumili.

LJUBAV: Poslovne obaveze stavićete kratko na led i posvetiti se ljubavi. Danas imate poslednju šansu da onima koje volite pokažete koliko vam je zapravo do njih stalo. Vaše priče više ne prolaze, vreme je za dela. Slobodne Škorpije prestaće da se boje odbijanja.

ZDRAVLJE: Hedonista ste, volite da uživate, ali se morate posvetiti i fizikoj aktivnosti. Borite se da poboljšate cirkulaciju, jer vam je ona najslabija tačka. Bacite se na kompletnu analizu stanja krvnih sudova.

STRELAC

POSAO: Ne obeshrabrujte se! Strpljenje vam treba više no ikad, tako da možete da budete zadovoljni što će sve doći na svoje mesto. Potrebno je da sačekate pomoć jedne osobe od poverenja koja će vam pomoći.

LJUBAV: Kad su vaša porodica i prijatelji tužni, to prelazi na vas poput virusa. Ne možete da podnesete kad je neko koga volite nesrećan. Empatija će vas naterati na nešto što inače nikada ne bi ste učinili. Pokazaćete hrabrost i diplomatiju za koju niste ni znali da ih imate.

ZDRAVLJE: Posvetite se zdravijoj ishrani i aktivirajte se više fizički. Posao koji obavljate vam je doneo opuštanje, a krajnje je vreme da se posvetite sebi i svom zdravlju. Ponekad imate vrtoglavicu i to je znak da treba da se prekontrolišete.

JARAC

POSAO: Možete očekivati uspeh u aposlovnom i finansijskom smislu. Ne treba da brinete za svoje finansije. Samo treba da budete istrajni i još vredniji nego do sada. Treba što pre da se uklopite i dokažete da ste zaslužili ovaj posao.

LJUBAV: Vaš život bio bi nezamisliv bez prijatelja, dugih razgovora i druženja, hedonističkih gozbi i užarenih razmena mišljenja. Niste jednom pronašli ljubavnika u prijatelju. Sličan scenario čeka vas i tokom dana. Čak iako vam izmakne avantura, kvalitetnih druženja biće više nego dovoljno.

ZDRAVLJE: Boravak na svežem vazduhu i odmor će biti blagotvorni za vaše zdravlje, a opuštenost i fizičke vežbe će biti samo plus. Stariji pripadnici ovog znaka imaju tegobe, odlaskom kod lekara primenite terapiju od koje će vam biti bolje.

VODOLIJA

POSAO: Napravićete izuzeno dobar potez i firmi ćete doneti profit. Čak je moguće i da dobijete procenat, jer je to posao za izuzetno dobrog i jakog klijenta. Povežite se sa finansijskim stručnjacima, koji će vam trasirati put za druge poslove.

LJUBAV: Vi želite da doživite romantičnu ljubav iz snova. Neobične stvari razlikuju se po tome što ih duže pamtimo i ostavljaju jači utisak. Neobične reči, neobičnog prijatelja vratiće vas natrag u kreativne koloseke i razjasniti vam emotivne nedoumice.

ZDRAVLJE: Balansiraćete između hroničnog stresa i lenčarenja, a na kraju zaključiti da vam nijedno neodgovara. Skrivate svoje iscrpljeno telo od očiju javnosti.

RIBE

POSAO: Pred vama su poslovi od velikog značaja, u kojima treba da se ulažu velika sredstva i ne bi trebalo da sami podnosite rizik posla. Osposobite se na neki način, jer će vam to ići od ruke.

LJUBAV: Postoji vreme za društvo i vreme za samoću. Ovaj dan donosi veći broj poziva za izlaske i na prijateljska okupljanja, ali vi se nerado odazivate. Osećate duboku potrebu za samoćom ili jednostavno odmorom.

ZDRAVLJE: Vi ste zanemarili elementarne ljudske potrebe za hranom, vodom i snom. Činjenica je da i sami sebe prepadnete kad se vidite u ogledalu. Ako već ignorišete svoje telo, vaš ego neće podnositi zanemarivanje. Hitno se naspavajte, nabacite koji kilogram mišića i pojedite nešto puno vitamina.