Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas…

OVAN

POSAO: Ovaj dan će vam biti izuzetno naporan na poslu. Bezuspešno ćete pokušavati da rešite neke poslovne probleme. Usaglašavajte se sa kolegama, sarađujte i dogovarajte se. Jedan kolega će vam ponuditi pomoć i trebalo bi da je prihvatite, kako bi ste prevazišli zaostatke u poslu.

LJUBAV: Imate pojačanu potrebu za slobodom i bilo kakve obaveze doživaljavate kao teret. Skloni ste da idealizujete odnose i da od voljene osobe, ali i od drugih, očekujete više nego što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Morate da prevaziđete osećaj straha od budućnosti. Česte su psihološke krize, znaju da se uvuku u dušu i prave probleme. Obratite pažnju na boravak van kuće, jer vam ovaj dan može doneti povrede u vidu uganuća, padova.

BIK

POSAO: Teško vam je da tražite nečiju pomoć, ali sada vam je neophodna. Krajem dana očekujte neke dodatne finansije na koje niste računali. Sve zavisi od vašeg truda, stoga budite maksimalno posvećeni poslu.

LJUBAV: Prilikom izlaska slučajno ćete sresti staru ljubav, od koje rane još nisu zacelile. Moguć je novi početak. Promenite stav! A oni u dugim vezama, neka se ne iznenade ako ih partner zaprosi.

ZDRAVLJE: Ukoliko patite od alergije, još ćete se s tim boriti. Terapiju obavezno koristite i ne radite ništa na svoju ruku. Posavetujte se sa lekarom u vezi sa ublažavanjem tegoba da bi ste sebi olakšali situaciju.

BLIZANCI

POSAO: Ovaj dan obiluje velikim promenama u pozitivnom smislu po pitanju posla i poslovnih mogućnosti. Puno novih šansi i izazova su pred vama i to mnogo više nego što i možete zamisliti.

LJUBAV: Ukoliko ste pre izvesnog vremena izašli iz duže veze, konačno ste spremni da se otvorite i volite ponovo. Ne slušajte zlonamerne glasove. Romantika se vraća u vaš život.

ZDRAVLJE: Predlog za vas je plivanje, kao i uzimanje iste pre svakog obroka po potrebi. Vreba vas prehlada ili virusna infekcija – neophodno je proveriti imunitet, koji je sve slabiji i slabiji. Vrlo ste tvrdoglavi što se tiče zdravlja.

RAK

POSAO: Karijera vam je u usponu, a o finansijskim efektima da ne govorimo. Radite i zadovoljni ste! Naglašeni su dugi razgovori i pregovaranja za vaše unapređenje na poslu, tako da se pripremite i istaknete svoje zahteve na vreme.

LJUBAV: Ljubav je svuda oko vas. Ako ste spremni za novi početak, svemir će na to spremno da odgovori. Bićete u ružičastim oblacima i uživati u pažnji i nežnostima. Sredinom dana čeka vas vrlo važan događaj, koji će odrediti nastavak vašeg ljubavnog putovanja.

ZDRAVLJE: Postoji mogućnost hirurške intervencije ukoliko na vreme ne prepoznate svoje simptome i ukoliko ne shvatite da je došao trenutak da najozbiljnije shvatite svoje zdravlje. Posvetite se sebi!

LAV

POSAO: Poslodavac je svestan koliko ste kvalifikovani i vredni i ponudiće vam posao koji ćete najverovatnije prihvatiti. Tu su uključena i putovanja i saradnja sa inostranstvom – očekuje vas velika odgovornost.

LJUBAV: Partner će biti uz vas i davati vam vredne savete. Otkrićete da imate istovetnu intuiciju i zajedničke ciljeve. Najveći izazov biće strpljenje ili nedostatak istog. Ne reagujte – istina će se sama pokazati.

ZDRAVLJE: Kada budete osetili neke ozbiljnije tegobe, pokrenućete se sa najvećom mogućom ozbiljnošću i moći ćete dosta toga kod sebe da regulišete. Povedite računa i o urogenitalnom traktu, koji može doneti problema.

DEVICA

POSAO: Nemojte oklevati, verujte u sebe, jer imate sposobnosti, volje i želje za napredovanjem, a i za uspehom na poslovnom planu. Jednog dana ćete biti ponosni na sebe što ste se uhvatili u koštac sa velikim poslom.

LJUBAV: Vreme je za odmor u krugu porodice i prijatelja. Oni su ti koji će vam dati snage i otvoriti nove kreativne vidike. Dug i bezuspešan lov na idealnog partnera završiće se naglo i neočekivano.

ZDRAVLJE: Mada vam je teško da se kontrolišete kada se radi o ishrani, svakako vam se savetuje da unesete prirodne sokove ili popularne šejkove, koji daju potrebne vitamine organizmu, dok je neophodno da se višak masnih naslaga eliminiše.

VAGA

POSAO: Uvek ste željni novih znanja i težite ka nečemu novom, uspešnijem. Naglašeni su vam izazovi tokom dana, pa možete očekivati i neke dodatne poslove za koje poslodavas misli da ste sposobni.

LJUBAV: Promena zaista stiže, a započeće na najmanje romantičan način. U ljubavi će vas pratiti nesporazumi i problemi, koji će međutim pokrenuti vašu kreativnost. Pronaći ćete podršku tamo gde to ne očekujete.

ZDRAVLJE: Bolovi u kostima i zglobovima su rezultat promenljivih vremenskih uslova. Vremenske promene duboko doživljavate. Ako ste mlađi pripadnik znaka, pričuvajte se povređivanja, bilo na poslu, sportu, bilo u saobraćaju. Proverite krvni pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate podršku kolega i nadređenih, koji veruju u vas i vaše sposobnosti, a posebno u poslovnim odnosima sa inostranstvom. Tu možete napraviti veliki pomak, što može doneti boljitak firmi u kojoj radite.

LJUBAV: Privlačićete i zavoditi više udvarača nego što ste očekivali. Ne slušajte tračeve i ne verujte dobronamernim dušebrižnicima. Neko želi da vam skrene misli na čistu izmišljotinu. U ljubavi će vas pratiti nesporazumi i problemi.

ZDRAVLJE: Što se tiče fizičkih aktivnosti, povedite par sati u prirodi. Sada je vreme za rehabilitaciju i potpuno vraćanje na staru, odličnu formu organizma. Pričuvajte se, polako se pokrenite, šetajte, bavite se sportom.

STRELAC

POSAO: Finansijski efekti upravo mogu nastupiti, pa ne bi ste trebali imati više problema sa dugovima. Bićete zadovoljni jer ćete imati podršku svih važnih ljudi u vašem životu i napokon ćete dobiti zasluge.

LJUBAV: U emotivnim vezama biće naglašen vaš posesivni odnos prema partneru, dok će slobodni pripadnici imati priliku da isprobaju svoje zavodničke sposobnosti. Iskoristite sklop srećnih okolnosti da popravite svoj emotivni život.

ZDRAVLJE: Morate povesti računa o očima, kičmi, kardio sistemu. Skloni ste da preterujete u poslu, pa ćete tako i svoje zdravlje dovesti u pitanje. Treba da koristite lekovito bilje, jer vam je uvek bolje od prirodnih tinktura, nego od hemijskih medikamenata.

JARAC

POSAO: Napokon ste odlučili da preuzmete inicijativu i da se pokrenete i i promenite svoj posao. Preko jednog prijatelja dobijate odličnu ponudu, zbog koje ne treba da budete neodlučni.

LJUBAV: Iskoristite ovaj sklop srećnih okolnosti da popravite svoj emotivni život, jer ćete s partnerom imati savršenu i iskrenu komunikaciju, a oko slobodnih Jarčeva će obletati zainteresovani pripadnici suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Ukoliko želite da vežbate, onda bi bilo dobro da jogom pojačate imunosistem. Često vam se dešava da imate nedostatak sna ili da vas prati nesanica. Sve je to u vezi sa radom štitne žlezde.

VODOLIJA

POSAO: Napravićete značajne korake u poslovnoj sferi samo pod uslovom da budete timski igrač i samo pod uslovom da budete timski igrač i da se lako prilagodite novonastaloj radnoj sredini. Radićete specifične poslove koji zahtevaju kolegijalnu koordinaciju.

LJUBAV: Ovaj dan donosi potpuni sklad sa partnerom. Sada vam se pruža mogućnost da realizujete svoje planove, bilo da se one odnose na poslove, porodicu ili emotivni život. Iskoristite prvi deo dana da razrešite sve nesuglasice sa partnerom da se ne bi ste vraćali na neke stare priče.

ZDRAVLJE: Nedostatak ili višak hormona je ozbiljan problem, koji jedino može da reši endokrinolog, te vam je stoga neophodna detaljna analiza. Možete imati i problem sa pritiskom, oticanjem nogu, teškim hodom.

RIBE

POSAO: Početak je težak, bar dok se ne usaglasite sa ostalim članovima tima, a kasnije će vam biti lakše. Ipak, još nisu stečeni uslovi za neka velika ulaganja. Bilo bi poželjno da se posavetujete sa nekim finansijerom, da vidite šta bi to za vas na duge staze.

LJUBAV: Slobodni, će maksimalno iskoristiti ovaj dan za upoznavanje nove srodne duše. Jedini uslov – idite na mesta za koja vas vežu interesovanja i emocije. S novom ljubavi delićete mnogo toga zajedničkog.

ZDRAVLJE: Osećate se vitlaniji i spremniji za duže šetnje, a i društve život vam je znantno bolji. Vaše zdravlje provocira partner. Vodite bitku sa prehladom, jer vam je pad imuniteta veoma izražen.