Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas…

OVAN

POSAO: Dokaz da se strpljenje i upornost isplate jeste baš ovaj dan, koji će Ovnovima doneti veliku angažovanost na poslu, mogućnost da napreduju, promene radno mesto ili da sklope bitne ugovore. Komplikovana situacija, rešava se u vašu korist.

LJUBAV: Klonite se da o bilo kome govorite bilo šta loše. Nikada ne znate ko bi to mogao čuti i na kakav način bi vam se to moglo vratiti. Slobodni Ovnovi napokon uspevaju sebi da nađu partnera, s kojim mogu ući u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Osećate se umorno i iscrpljeno. Pokušajte da poboljšate ishranu u kvalitetnom smislu – uvedite sveže voće i povrće. Imaćete problema sa uhom, grlom i nosem. Pripazite na zdravlje!

BIK

POSAO: Strpljenje Bikova biće na velikoj probi, posebno u prvoj polovini dana. Osećaćete pritisak u poslovnom okruženju, a u mnogim situacijama moraćete da se uzdržite od neprimerene reakcije.

LJUBAV: Nemojte da vas strast ponese i da zbog toga ne vidite ništa dalje. Opreznost je dobrodošla kad počnete polako da gubite razum zbog ljubavnog zanosa. Pustite da vreme pokaže sve mogućnosti i da se dobro upoznate.

ZDRAVLJE: Sezonski virusi će vas vrebati ove nedelje i dobro bi bilo da se malo pričuvate.U dogovoru sa svojim lekarom, obavite analize i odmah krenite sa terapijama zbog hroničnih tegoba.

BLIZANCI

POSAO: Možda neke važne poslovne planove tokom dana nećete uspeti da realizujete, ali to ne bi trebalo da vas obeshrabri. Neke projekte ćete morati da ponavljate, a verovatno će vas i neodgovarajuća saradnja sa kolegama pomalo kočiti.

LJUBAV: Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, polako dolazi do smirivanja strasti, odnosno više ćete imati vremena jedno za drugo i moći ćete da se opustite nakon loših dešavanja u partnerskim odnosima. Svesni ste da ne možete jedno bez drugog.

ZDRAVLJE: Preispitajte rad štitne žlezde. Ukoliko imate mogućnosti, boravak na svežem planinskom vazduhu bi vam bio od izuzetne koristi. Vodite računa u saobraćaju, ako ste vozač!

RAK

POSAO: Pred vama će se naći više mogućnosti da se ostvarite na poslovnom planu, a može se čak dogoditi da budete u nedoumici koju da izaberete. Vodite se dugoročnim efektima, ne brzajte u odlukama.

LJUBAV: Obe strane moraju da se potrude da izglade nesuglasice na što bolji način. Zaboravite i oprostite loše situacije jedno drugom i krenite iz početka, kao da se ništa loše nije dešavalo. Posvetite se jedno drugom.

ZDRAVLJE: Osećate se malaksalo, jer je nastupila promena vremena. Krvni pritisak će vam varirati što vas čini neraspoloženim. Fizička aktivnost vam je i dalje potrebna, tako da se toga ne odričete. Inače, jedan dobar zdravstveni pregled vam je neophodan zbog celokupnog zdravlja.

LAV

POSAO: Rasipaćete energiju pokušavajući da budete na više mesta odjednom, ali ne želite da propustite nijednu priliku koja vam se nudi u poslovnom okruženju. Naročito će biti burna druga polovina dana, kada možete mnogo postići, ali ćete morati da napravite i neki red, da se organizujete da bi ste sve ostvarili.

LJUBAV: Kontrolišete se i ne pokazujete svoje emocije, ali sada je došao trenutak kada bi trebalo da se otvorite prema voljenoj osobi i da joj kažete sve što osećate i sve što imate nameru da uradite u životu.

ZDRAVLJE: Veliki stres će vam se nagomilati ove nedelje i treba da budete jaki dok vas sve ne prođe. Sve to će se odraziti i na vaše fizičko zdravlje, jer dolazi do pada imuniteta.

DEVICA

POSAO: Imaćete priliv pozitivne energije i želju da popravite stvari u svom poslovnom okruženju. Konkurencija će pokušavati da vam napravi probleme, čak će biti evidentni pokušaji da prisvoji vaše ideje. Zato bi bilo dobro da svoje planove i zamisli poveravate isključivo proverenim kolegama i saradnicima.

LJUBAV: Nailazite na odobravanje voljene osobe, koja će vas u svemu podržati i razumeti. Bićete zadovoljni što ste se našli na istoj relaciji i što imate zajedničke ciljeve. Ukoliko ste u dužoj vezi, bićete nestrpljivi i netolerantni.

ZDRAVLJE: Radite na fizičkoj kondiciji, dosta šetajte, umereno se hranite, jer je to način da dovedete svoj organizam u normalu. Posvetite se nečemu što vam prija da radite i odmah ćete dobiti volju i za druge stvari koje su važne za zdravlje.

VAGA

POSAO: Usmerićete se na rešavanje svog statusa i pozicije na poslu, ali nećete ulaziti u otvorene konfrontacije. Obavićete više razgovora u četiri oka sa ljudima od autoriteta, pa ćete tada moći da izložite svoje stavove i razloge zašto bi trebalo da dobijete unapređenje. Vi izbijate u prvi plan!

LJUBAV: Nemojte započinjati svađu i nemojte biti sitničavi u odnosu sa partnerom. Pokažite dokle može ići vaša tolerancija, jer i sami znate da lako planete. Nije lako trpeti taj temperament. Ponekad i sami to osećate, ali uglavnom ne želite i nećete to da priznate.

ZDRAVLJE: Optimizam vas prati čitavog dana. Definitivno ne možete da ugušite svoj hedonizam kad je reč o hrani, bilo da je u pitanju vrsta hrane, a i količina koju konzumirate.

ŠKORPIJA

POSAO: Na poslovnom planu možete očekivati svojih pet minuta i konačnu realizaciju klanova i projekata koji su vas poprilično mučilii. Kako vreme bude odmicalo, bićete sve zadovoljniji finansijskom situacijom. Ipak, čeka vas veći neplanirani trošak.

LJUBAV: Pojačava se intenzitet vaše uzajamne energije i privlačnosti i to će oboma veoma da prija. Posvetite se jedno drugom, jer će to biti dobar temelj za dalja dešavanja u vašem zajedničkom životu.

ZDRAVLJE: Vaša osetljivost stomaka će ove nedelje doći do izražaja i sada je ključan trenutak da sve to shvatite najozbiljnije. Promenite loše navike. Prihvatite kompletan program zdravih navika kao što je fizička aktivnost, drugačiji način ishrane.

STRELAC

POSAO: Finansijska situacija vam je uobičajena. Dobra vest je što ćete uspešno rešavati obaveze s onim što imate, a možda nešto i uštedite. Krajnja računica zavisi isključivo od vas.

LJUBAV: Možete da odahnete, jer ste na pragu upoznavanja sa jednom izuzetnom osobom. Biće vam žao što je i ranije niste upoznali, ali nadoknadićete sve što mislite da ste propustili. Dopunjavaćete se, videćete koliko ste slični.

ZDRAVLJE: Hipertenzija i povećanje šećera u krvi će biti očekivani. To je sve zbog dugoročnog nerviranja. Vaša slaba tačka su bubrezi i krvna slika. A može doći i do pada imuniteta.

JARAC

POSAO: Život trenutno izgleda onakav kakav vi volite – svetlucavo i raskošno. Finansije se oporavljaju u velikom stilu, a taj trend zadržaće se duži period. Iako ste već u niskom startu za početak trošenja tek pristiglih prihoda, ne zaboravite da sačuvate nešto i za manje uspešne dane.

LJUBAV: Donosićete zajedničke odluke sa partnerom tako lako da u to nećete moći poverovati. Imate sreće što ste naišli jedno na drugo posle toliko vremena. Konačno možete da odahnete u prisustvu osobe do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Jarčeve će zbog nestabilnog vremena uhvatiti prehlada, koja će biti praćena visokom temperaturom. Strah od stomatologa vas je doveo u situaciju da ste zapostavili zube i desni.

VODOLIJA

POSAO: Zaista ste zadali sebi visoke ciljeve, a najbolje je to što ste vi među retkima koji mogu i da ih ostvare. Na prvi pogled čini se da imate velike poslovne planove, ali oni na ličnom planu su još veći. Promenićete svoje najokorelije životne stavove i otvoriti sebi put za mnogo novih početaka.

LJUBAV: Zategnuti odnosi se polako rešavaju, ali ćete biti nezadovoljni zbog nesuglasica. Polako će sve doći na svoje mesto, nemojte biti toliko nestrpljivi. Vas dvoje ste u ljubavi i to niko neće moći da promeni.

ZDRAVLJE: Podložni ste infekcijama i to treba sanirati na vreme. Možda je to zapostavljena infekcija ili neka prehlada. Dobro će vam doći odlazak na planinu i na svež vazduh. Nema razloga za zabrinutost, jer znate brzo da se dovedete u odličnu fizičku formu.

RIBE

POSAO: Shvatili ste da se ništa neće dogoditi dok ne preuzmete stvari u svoje ruke. Okruženi ste prijateljima i saradnicima koji misle slično kao vi, a to će biti element presudan za vaš uspeh. Na kraju ne zaboravite da zahvalite svima koji vas podržavaju kad je najteže(sitan gest biće dovoljan).

LJUBAV: Neke okolnosti vas razdvajaju od partnera, ali jedno bez drugog ne možete. Bilo bi oželjno da se malo osamite. Slobodne Ribe misle da su neosvojive, međutim neosetno ih može privući osoba sa kjom mogu ostvariti ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Ove nedelje vam je naglašena zubobolja i trebalo bi da posetite zubara, da se upalni procesi ne prošire! Pogrešnom ishranom došli ste do tačke kada je morate iz korena promeniti.