Da li su vam zvezde naklonjene danas na polju ljubavi? Pročitajte Alo! horoskop i saznajte

OVAN

POSAO: Nije lako uklopiti se u sasvim novu sredinu, ali napornim radom i zalaganjem uspećete da postignete sve svoje poslovne ciljeve. Sve mogućnosti koje vam donose poslovi, trebali bi ste maksimalno iskoristiti.

LJUBAV: Partnerski odnosi će se prilično zakomlikovati, jer među vama vlada ljubomora. Da li je opravdana ili ne, to jedino vi znate! Ukoliko ne pronađete kompromis, može doći do pucanja veze. Preduzmite sve neophodne korake da do toga ne dođe.

ZDRAVLJE: Zbog obaveza i nedostatka vremena uglavnom ćete se truditi da u prolazu pojedete nešto s nogu. Nećete mnogo birati, samo da zadovoljite trenutnu glad. Ono što vam se preporučuje jste da se pozdravite sa alkoholom i duvanom.

BIK

POSAO: Ne bi ste smeli biti neodlučni! Ovaj dan obiluje poslovnim prilikama, a jedna osoba će vam pomoći u odluci da li da nešto prihvatite ili ne!

LJUBAV: Okrenuti ste voljenoj osobi! Napokon ste shvatili da jedno bez drugog ne možete. Nemojte se opuštati i zanemarivati jedno drugo, jer ste oboje u stanju da se okrenete drugom partneru, ponajviše zahvaljujući nezadovoljstvu.

ZDRAVLJE: Uvek je bolje sprečiti nego lečiti. Stoga se potrudite da održite dobru kondiciju i zdravlje. Aktivirajte se, ma to bila i samo polučasovna šetnja. Ukoliko imate i manje tegobe, potražite savet lekara.

BLIZANCI

POSAO: Važne poslove odradite što pre! Vodite računa da neke situacije i šanse ne propustite. Finansije se napokon pokreću, pa ćete uspeti da se rešite svojih dugova.

LJUBAV: Ovde je važna dominacija, a bilo bi bolje da pokušate da izgladite odnose – upravo vam se pruža prilika tokom dana. Dobro razmislite pre no šro načinite sledeći korak.

ZDRAVLJE: Izbalansirajte ishranu – sada je prava prilika za to. To vam je neophodno, jer imate učestale tegobe sa varenjem, a i naslagali ste neke kilograme. A… slabi ste na slatkiše.

RAK

POSAO: Nezaposleni dobijaju odavno očekivani posao, sa kojim će biti izuzetno zadovoljni. Razmišljaćete vrlo intenzivno, o definitivnom odlasku u inostranstvo.

LJUBAV: Potreban vam je iskren razgovor sa partnerom, u suprotnom vašoj vezi preti rasulo. Zapitajte se zašto ste oboje toliko uporni u nečemu što i nije toliko važno.

ZDRAVLJE: Dugotrajno sedenje na poslu i kod kuće pred Tv-om loše deluju na vašu kičmu, nervni sistem i vene. Aktivirajte se ! Uostalom i vreme vam ide naruku i nemate više nijedno opravdanje za apstinenciju od fizičkih aktivnosti.

LAV

POSAO: Treba da realizujete poslovne planove. Polako se zahuktavate u ostvarivanju poslova. Kolege vas neće u potpunosti razumeti, a na vama je da im sve izložite i predložite buduće aktivnosti.

LJUBAV: Partner nema nameru da vam popušta i treba da shvatite da ste došli do kraja. Ukoliko oboje ne rešite problem, sve će biti uzalud.

ZDRAVLJE: Očekujte tegobe sa urogenitalnim sistemom, krvnim sudovima, kičmom i nogama. Prekontrolišite krvni pritisak, jer to dugo niste radili. Svaka oscilacija ukazuje da se morate ozbiljno pozabaviti sa tim problemom.

DEVICA

POSAO: Sada je najvažnije da imate podršku nadređenih, koji će vas u potpunosti podržati. Ubedite nadređene u ispravnost svojih odluka. Budite uporni u radu! Finansije prate vaše aktivnosti. Jedna bliska osoba će vam pružiti veliku pomoć.

LJUBAV: Na dobrom ste putu da svu svoju ljubav poklonite jednoj plemenitoj osobi koju izuzetno cenite i volite. Ukoliko ste u vezi, vaša tvrdoglavost će na kraju izaći na videlo u konfliktu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Donekle vam je oslabljen imunitet. Želite da ugodite sebi, ali i drugima. Konzumirate i slatke i slane zalogaje. Metabolizam vam je sporiji, pa će se kilogrami prosto lepiti za vas. Morate preko noći promeniti navike.

VAGA

POSAO: Hrabro odrađujete sve što je u vašem, a i u interesu firme u kojoj radite. Poslovi idu onakvom dinamikom kakvom vi želite. Zbog toga možete imati problema sa nadređenima, jer bi oni nešto brže i više.

LJUBAV: Na ljubavnom planu pucate od energije i čini vam se da vam je malo nežnosti, ljubavi i pažnje. Vi bi ste još, ali vaša glad za ljubavlju je prouzrokovana strašću, koju nemate gde da potrošite. Posvetite se partneru i pokažite mu koliko ga volite i cenite i koliko vam je stalo do njega. Raspoložite voljenu osobu!

ZDRAVLJE: Nemojte biti neodgovorni prema sebi, naročito kada je zdravlje u pitanju. Moguć je pad imuniteta. Aktuelan je problem sa bubrezima i kostima. Teško vam je da se pridržavate zdravog režima ishrane ili dijete.

ŠKORPIJA

POSAO: Svojim zalaganjem ćete pokazati da je vaš način najbolji, za sve tekuće, a i buduće poslove. Na odličnom ste putu da postignete veliki uspeh na poslu i time ćete dokazati koliko ste bili u pravu.

LJUBAV: Problem je u vama, jer u svakome nađete manu, a svoje ne vidite. Došlo je vreme da preispitate šta u stvari želite. Idealne osobe ne postoje! Na proslavi vam sledi lep susret sa osobom koja će vas konačno privući. Postoji mogućnost da je ona prava, samo u slučaju da ne budete opet previše kritični prema drugima.

ZDRAVLJE: Zahvaljujući društvenim okupljanjima, kao i pozivima za poslovni ručak ili večeru, teško održavate svoj režim ishrane. Ipak, niko nema jaču volju od vas i kada donesete odluku, lako se pridržavate iste.

STRELAC

POSAO: Kod vas je izraženo nezadovoljstvo, jer imate mnogo posla, a malu zaradu. To vas dovodi do toga da ste izuzetno razdražljivi i svadljivo raspoloženi. Budite spremni za sve poslovne razgovore, jer ćete dobiti i niz ponuda, pa ćete biti u nedoumici koji posao da odaberete.

LJUBAV: Ovaj dan vam donosi samo svađe sa partnerom. Jedno drugo nervirate i to teško doživljavate. Već sledećeg dana odnos se može popraviti. Pokušajte se približiti voljenoj osobi i tako joj staviti do znanja da vam je veoma stalo do vaše veze. Razgovorom možete popraviti odnose, ali to još neće funkcionisati kako bi ste želeli.

ZDRAVLJE: Pokažite svoj čvrst karakter. Obećajte sebi već danas da ćete promeniti svoj način života i potrudite se da se uvek osećate dobro. Dodatno okrepite svoj organizam snom, kao i rekreacijom.

JARAC

POSAO: Nastupiće problemi u komunikaciji sa šefovima i kolegama, ali i to će proći kad počnu da se rešavaju poslovne situacije. Imaćete kontakte sa inostranstvom – otvoriće vam se poslovi sa stranim kompanijama.

LJUBAV: Treba oboje da razmislite šta vam je činiti i šta uopšte želite jedno od drugog. Imate zajedničke želje, ali se u ključnim segmentima razlikujete i to dovodi do čestih trzavica.

ZDRAVLJE: Teško održavate svoju telesnu težinu. Morali bi ste da ukinete sve slatkiše, beli šećer, čak i neke vrste voća – grožđe, urme, banane. Ako imate nameru da ostanete vitki, moraćete dobro da izbalansirate svoju ishranu.

VODOLIJA

POSAO: Nezaposlenim Vodolijama jedna osoba će pomoći da dobiju odgovarajući posao u kompaniji u kojoj su davno konkurisali. Bilo je potrebno da se stvore uslovi za vaše radno mesto. Napokon ćete biti zadovoljni, jer ste samo taj posao želeli.

LJUBAV: Sa jednom osobom ulazite u dublje odnose. Idete ka usklađivanju u odnosima i treba da budete maksimalno posvećeni jedno drugom. Ukoliko ste slobodni, ovaj dan je kao stvoren za avanturu. Svakako ćete uživati, ali ipak imajte i meru! Nemojte ići u krajnost i preterivati.

ZDRAVLJE: Tamo gde ste nemoćni da nešto promenite, pomirite se sa nastalom situacijom, jer ćete na taj način lakše izaći iz krize. Vi upravljate svojim životom, pa se tako i postavite prema problemima i ublažićete sve stresne situacije.

RIBE

POSAO: Današnji dan donosi mnogo obaveza koje su se namnožile. To je razlog zbog čega ste vrlo zabrinuti, mislite da nećete stići sve da obavite. Oslonite se na bliskog prijatelja, koji je tu da vas dobrim savetom podigne. Uostalom, s obzirom da sve radite na vreme, nemate razloga za zabrinutost.

LJUBAV: Zauzete Ribe su došle do tačke ključanja u odnosu sa partnerom, pa bi bilo neophodno da donesete konačnu odluku da li želite i dalje da budete u vezi ili želite napokon, da je okončate.

ZDRAVLJE: Naglašen vam je stres! Tenzije se ređaju jedna za drugom, a ni sami niste svesni koliko ste jaki i šta sve možete da podnesete.

ALO