Ovi horoskopski znakovi su odlični ljubavnici, no u vezama i nisu za poželjeti. Pripadate li kojem?

Ovan

Ovnovi su nezaboravni u krevetu, i želja im je da ih partneri pamte kao najbolje u krevetu. I tu ćete svakako uživati. No, Ovan vam nakon fantastičnog seksa, može složiti vrlo neugodne situacije, kao npr. zaboraviti vas nazvati, ne pojaviti se na dogovoru ili početi vam se u svemu protiviti, zbog čega više nećete toliko uživati. Ono što morate znati kod ovog znaka jest da je on uvijek u pravu, a vrlo je i hvalisav pa morate dobro razmisliti hoćete li zbog dobrog seksa, trpjeti neke druge stvari.

Škorpion

I Škorpioni su fantastični ljubavnici, no nažalost, oni se u većini slučajeva trude zbog sebe, a ne zbog vas. Kada je u pitanju njihovo zadovoljstvo, ništa ih ne može zaustaviti, a onda shvatite da im ne značite toliko koliko mislite, ili uopće.

 Blizanci

S jedne strane, ovaj će vas horoskopski znak itekako htjeti zadovoljiti, no to se uglavnom odnosi na spavaću sobu. Izvan nje, on će vas često pokušavati promijeniti, odnosno “popraviti” vas i “učiniti boljom osobom”, što i nije toliko zabavno. Oni tako ne smatraju da su takvim ponašanjem naporni i bezobrazni, već da su od velike pomoći, no vama se tako ne čini.