Nakon dugog čekanja, osvanuo je spot za pjesmu “Mila”, novi singl Željka Samardžića. Atraktivnu ekranizaciju pjesme koja je, po pjevačevim riječima, njegova “ljubav na prvo slušanje” producirao je Skymusic, obraćajući pažnju na sve do posljednjeg detalja – na pjevačeve želje, atmosferu pjesme, delikatni ton koji odlikuje album u cjelosti..
Ovo je, ujedno, i prvi u nizu spotova koji će pratiti promociju novog albuma popularnog umjetnika. Pjesme sa ovog albuma već od danas mogu se preslušati i preuzeti sa oficijelnog sajta Željka Samardžića zeljkosamardzic.com . Preuzimanje sadržaja sa sajta predstavlja inovaciju na tržištu, sve u cilju lakše dostupnosti muzike uz zaštitu autorskih prava..
Pjevačev tim pripremio je za svoju publiku još pogodnosti, uz svaki preuzeti album dobija se i ulaznica za neki od koncerata u okviru predstojeće turneje po regionu, Evropi, Americi, Australiji. Pjesma “Mila” svakako na najbolji mogući način predstavlja umjetničku zrelost koju je pjevač ovim albumom dosegao, ali i izuzetnu umjetničku rafiniranost albuma u kojoj zaista treba uživati, od prve do posljednje note. U nastavku poslušajte pjesmu “Mila”:

http://https://www.youtube.com/watch?v=1BQy6etAN5s#action=share

Avaz