Ovaj znak očekuje izuzetno naporan dan!

Ribe se mršte nadređenima, Strelac ima probleme sa vidom, Bikovima bešika problem…

OVAN

POSAO: Došlo je vreme da se definitivno opredelite da li želite da sklopite posao sa inostranstvom ili ne. Pred vama su važne odluke i niko sem vas ne može da kaže u kom će pravcu stvari da se kreću.

LJUBAV: Vaša potreba za slobodom smeta vašem emotivnom partneru, vas dvoje ste veoma različiti. Moguće je da vam zapravo ta veza ne odgovara. Kada budete otkrili da niste jedno za drugo, oboma će biti lakše.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Skloni ste problemima sa viškom masnoće, koji se može negativno odraziti na jetru i krvne sudove. Ključ za rešavanje ovih problema je drugačija ishrana.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan za pozajmicu, mogli biste da se upustite u prilično problematičnu situaciju. Ako možete, izbegnite bilo kakve finansijske transakcije danas kako ne bi bilo oštećenih strana.

LJUBAV: Ukoliko budete bili preterano ljubomorni prema svom partneru, možete imati veće probleme u emotivnoj vezi. Došlo je vreme da se neke stvari menjaju za sva vremena. Od vas dosta toga zavisi.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi u predelu bešike i mokraćnih puteva. Ako primetite neke tegobe, javite se svom lekaru radi pregleda i savetovanja. Osetljiviji ste nego inače i treba da budete na oprezu.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilično naporan dan, pogotovo ako ste planirali neku prezentaciju svojih poslovnih ideja. Iako je počeo vikend, pred vama je još dosta poslovnih obaveza oko pripreme i organizacije.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, današnji dan može biti veoma težak. Komunikacija sa voljenom osobom se kreće u sasvim pogrešnom smeru. Moguće je da priželjkujete razdvajanje. Ako ste slobodni- uživate u tome!

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa alergijama. Skloni ste nekim manjim smetnjama koje kao da vam ne daju mira. Potrudite se da osluškujete potrebe svog organizma i da sebi obezbedite sve što vam je potrebno.

RAK

POSAO: Očekuje vas mnogo poslovnih obaveza. Postoje naznake za to da ćete ostati prekovremeno na poslu. Znate da će vam se uloženi trud i vreme isplariti i zato vam nije žao da se žrtvujete.

LJUBAV: Ne osećate da vam voljena osoba pruža dovoljno pažnje, očekivali ste više od svog partnera. Moguće je da vam se čini da biste pored nekog drugog bili srećniji. Nalazite se na emotivnoj raskrsnici.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je prilično oslabljen, povedite računa. Povećajte unos vitamina, tečnosti, odmarajte… Posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom oko toga koji bi suplementi mogli da vam odgovaraju.

LAV

POSAO: Nećete imati previše posla. Možete da uživate u slobodnom vremenu i da se posvetite još nekim stvarima koje vas zanimaju. Pred vama je jako lep vikend u kom ćete maksimalno iskoristiti svoje slobodno vreme.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma burne preokrete na ljubavnom planu! Dolazi vam novo strastveno poznanstvo! Dobro se osećate kada imate puno različitih dešavanja na ovom polju! Pred vama je interesantan dan!

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi na polju zdravlja. Dobro se osećate u svojoj koži i zadovoljni ste generalnim stanjem na svim poljima. Imate mnogo samopouzdanja i pozitivne energije!

DEVICA

POSAO: Napeti ste i nervozni, imate utisak da nećete uspeti da rešite sve probleme koje imate na
polju posla. Čini vam se da je sve mnogo gore nego što jeste. Potrebno je da poradite na svom
preuveličavanju.

LJUBAV: Nedostaje vam hrabrosti da napravite korak koji priželjkujete. Postoji osoba koja vam
se dopada ali kada god se sretnete sa njom zablokirate, postidite se i ne znate kako da reagujete… Pokušajte da malo utičete na svoje ponašanje.

ZDRAVLJE: Dolazi vam rešenje za neki problem. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće tegobe, pa je sada prilika da se malo opustite i da ugodite sebi. Današnji dan vam je povoljan za druženje sa prijateljima.

VAGA

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, preporuka je da ga odložite za neki drugi dan. Možete da imate neke manje komplikacije koje bi mogle da vam ugroze sve ono na čemu ste do sada radili.

LJUBAV: Spremni ste za nova poznanstva i flert. Dolazi vam poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Strelca koja će potpuno promeniti vaš pogled na svet. Pokažite joj da i u vama ima elana i avanturističkog duha!

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući, kao i sa osetljivim sinusima, glavom, očima. Podložni ste prehladi, moguć je i pad imuniteta. Povećajte unos vitamina i odmarajte što više možete.

ŠKORPIJA

POSAO: Čekaju vas velike promene na polju finansija. Možete da očekujete važna dešavanja na
poslovnom planu. Ako budete uspeli da odigrate svoju ulogu na pravi način, očekuju vas pozitivne promene.

LJUBAV: Moguće je da tokom današnjeg dana nećete biti previše fokusirani na odnos sa voljenom osobom. Jednostavno vam misli lutaju i bavite se nekim drugim stvarima. Kasnije vam dolazi bolji period za ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj telesnoj težini… Bilo da imate višak ili manjak kilograma, sada je vreme da se tom problemu malo ozbiljnije posvetite kako kasnije ne biste imali veće probleme sa zdravljem.

STRELAC

POSAO: Prilično ste napeti i nervozni, teško vam je da se fokusirate na poslovne obaveze kada ste pod velikim pritiskom. Moguće su i manje svađe sa nadređenima. Generalno vam nije povoljan dan za posao.

LJUBAV: Skloni ste tome da burno reagujete u raspravama sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, dolazi novo poznanstvo. Očekuju vas jako lepa dešavanja i to najverovatnije sa Vodolijom!

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su mogući, pa je preporuka da proverite svoju dioptriju. Pored toga moguće su manje smetnje vezane za suvu kožu i perutanje. Potrebna vam je bolja nega, posavetujte se sa nekim na tu temu.

JARAC

POSAO: Moguće je da iz nekog razloga ne želite da otkrijete svoju poslovnu strategiju. Prilično ste tajanstveni. Odgovara vam da za sada radite vredno u tajnosti i da druge držite podalje od svojih planova.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom još uvek nemate komunikaciju. Razmislite o tome koliko dugo planirate da je posmatrate iz daleka… Ako budete previše čekali, neko drugi bi mogao da vam se umeša u priču…

ZDRAVLJE: Naglašen je višak energije kod vas, kao i mogući problemi vezani za nervozu i stres. Umorni ste, a kada legnete uveče u krevet ne možete da zaspite jer samo nabrajate probleme. Potrebno je da nađete način da budete smireniji.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će neko od vaših prijatelja želeti poslovni savet i pomoć od vas. Uvek ste tu za svakoga ko je u nevolji. Opšte je poznato da su Vodolije pravi humanitarci, uvek bolji za druge nego za sebe.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom možete da budete svoji i sa kojom imate opušten odnos. Moguć je početak nove veze. Osećate se jako dobro jer ste konačno pronašli nekoga ko vas potpuno razume.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nožnim zglobovima su mogući, pogotovo ako imate neke stare povrede u tom predelu. Pazite se povreda, istegnuća, uganuća. Čuvajte i ligamente i stopala koja su takođe osetljiva.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete imati manji problem u komunikaciji sa svojim nadređenima. Povedite računa o tome. Ako budete preterivali u nekim svojim stavovima, mogli biste da izvučete deblji kraj.

LJUBAV: Voljena osoba smatra da ste veoma strastveni i svaki trenutak sa vama joj predstavlja uživanje. Vaša veza je jako lepa, oboje ste zadovoljni i želite više. Uskoro će vam se otvoriti mogućnost za to.

ZDRAVLJE: Pripazite na sebe jer ste danas osetljiviji nego inače. Moguće je da ste podložni brojnim sitnim problemima i smetnjama, poput kijavice, pojave iritacija ili svraba, alergija… Ništa ozbiljno ali dovoljno da pokvari raspoloženje…

ALO