Ribe čeka veliki preokret

Bikovi nemaju hrabrosti dok vage razmišljaju o razvodu.

OVAN

POSAO: Naglašena je velika nervoza kod vas, pa usled toga lako možete praviti nove greške na radnom mestu. Potrudite se da se malo smirite i da ne preuveličavate probleme koji postoje na ovom planu.

LJUBAV: Sledi vam prekid neke emotivne veze. Dan je pogotovo težak i tenzičan za muške pripadnike ovog znaka. Ženski Ovnovi ne bi trebali da se osećaju toliko napadnuto danas, pa je kod njih situacija bolja.

ZDRAVLJE: Nervoza jako loše utiče na vaše zdravlje. Pokušajte da pronađete neki način da se oslobodite nagomilanog stresa. Fizička aktivnost vam prija ali možda vam ponekad i meditacija može biti od koristi.

BIK

POSAO: Moguće je da ste nestrpljivi da vidite rezultate nekog projekta. Ipak, ne preostaje vam ništa sem da čekate. Pokušajte za to vreme da se posvetite i nekim drugim stvarima koje vam mogu biti korisne.

LJUBAV: Maštate o tome da voljenoj osobi kažete sve što vam leži na srcu jer nikako da prikupite dovoljno hrabrosti za to. Pokušajte da nađete način da joj saopštite sve što vas muči, jer vam ona može pružiti utehu.

ZDRAVLJE: Muči vas nesanica. Moguće je da vas neke teške misli more i da vam to predstavlja neki vid kočnice… Razgovor sa voljenom osobom ili sa nekim drugim u koga imate poverenja bi mogao da vam prija.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilika da vidite pravo lice nekoga od vaših bliskih saradnika. Moguće je da ćete biti iznenađeni. Pred vama je dan u kom ćete naučiti dosta novih stvari o stanju u vašem kolektivu.

LJUBAV: Nekako neočekivano dobijate priznanje o simpatijama od osobe sa kojom ste imali samo prijateljski odnos. Moguće je da će vas njena izjava naterati da se i sami zamislite i otkrijete da li vam se ona dopada…

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma zbog čijeg nedostatka možete imati manje probleme sa mišićima, grčevima, osećajem napetosti… Potrudite se da se danas opustite i da malo više ugodite sebi.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana rešiti da napustite svoje radno mesto. Ne osećate se više dobro u tom okruženju. Potrebna vam je promena i dobro je što ste se konačno pokrenuli po tom pitanju.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi moguće je da ćete početi polako da se udaljavate od voljene osobe, kao da više ne postoji isti nivo emocija kao pre. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo uskoro.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa zubima i desnima, sve vezano za predeo usne duplje vam može biti osetljivo područje. Ako u skorijem periodu niste bili kod stomatologa, sada je vreme da ga posetite!

LAV

POSAO: Iznenada dobijate vesti o ponudi za odlazak i posao u inostranstvu. Veoma ste srećni zbog toga! Možete da očekujete da ćete ostvariti veliki napredak kada je u pitanju polje posla i finansija.

LJUBAV: Razdvajanje od voljene osobe vam ne pada lako ali ipak znate i verujete da ćete se nekad negde ponovo sastati. Imate osećaj da će sudbina ponovo umešati svoje prste i upravu ste u vezi toga…

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom. Povedite računa pogotovo ako ste već imali takve tegobe… Generalno, osim toga ne biste trebali da imate neke druge nove tegobe ili smetnje na polju zdravlja.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete velike oscilacije na polju finansija. Veoma teško ostvarujete stabilnost na ovom planu. Moguće je da se na neki način borite i sa dugovima koje imate iz prošlosti.

LJUBAV: Vaša ljubomora i sumnja razdiru vas ali i odnos koji imate sa emotivnim partnerom. Razgovarajte o tome. Vreme je da se pozabavite problemima koje imate i da odaberete kojim ćete putem krenuti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke. Sada ste skloni tome, a ne biste trebali da rizikujete u bilo kom pogledu jer je vašem telu potreban mir i odmor, regeneracija, a ne dodatno opterećenje nezdravim materijama i toksinima.

VAGA

POSAO: Razmišljate o prekidu saradnje sa nekim od poslovnih partnera jer smatrate da više ne ispunjava neophodne uslove. Pred vama je prilika da krenete nekim drugačijim putem u poslovnom smislu.

LJUBAV: Ukoliko ste već neko vreme u lošem braku, sada biste mogli da donesete odluku o razvodu. Slobodne Vage mogu da očekuju veoma zanimljiv dan u odnosu sa novim udvaračem i lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Važno je da vam organizam uvek bude dovoljno hidriran i da po tom pitanju povedete računa o svom zdravlju. Možete da očekujete dan u kom neće biti većih problema.

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete mnogo poslovnih obaveza, ali nije to ono što vas muči. Više se plašite tenzije koja vlada u poslovnom okruženju. Prvi savet za vas je- nemojte da se plašite ničega. A drugi da se dobro organizujete.

LJUBAV: Nemate dovoljno strpljenja za osobu koja vam se dopada, smatrate da se premišlja previše. Dok ona razmišlja i kalkuliše kako da odreaguje na vaše udvaranje, veoma lako možete sklopiti još neko poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Povedite računa o svom zdravlju, povećajte unos vitamina, tečnosti, više odmarajte i potrudite se da se više posvetite sebi. Ne izlažite se bilo kakvim rizicima.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas iznenadan splet srećnih okolnosti u kom možete ostvariti veliku zaradu. Zadovoljni ste! Pred vama je period tokom kog možete da ostvarite pomak bez prevelikog truda. Uspeh vam dolazi.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva nova ljubavna dešavanja! Očekuje vas veliko uzbuđenje! Osoba koja vam se dopada u vama budi posebne emocije, kakve ranije niste nikada osetili.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima. Mogući su i manji problemi sa povećanjem dioptrije, pa bi najboljebi bilo da odete na lekarski pregled. Čuvajte i predeo čela, glavu generalno.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete rešiti da prodate neko zemljište ili nekretninu kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju.

LJUBAV: Očekuje vas napetost u odnosu sa voljenom osobom. Moguće je da ste izgubili osećaj sigurnosti koji ste imali. Potrebno vam je još neko vreme da razmislite da li želite da ostanete u toj vezi.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i urinarni putevi vam mogu stvarati neke manje probleme kada je u pitanju zdravlje, pa bi bilo dobro da o tome povedete malo više računa. Povećajte unos lekovitih čajeva.

VODOLIJA

POSAO: Mogućnost za poslovne pregovore je ispred vas ali vi imate tremu. Važno je da poradite na svojoj nesigurnosti. Ako budete zauzeli pravi stav i nastupili kako treba, očekuje vas uspeh koji želite.

LJUBAV: Moguće su manje svađe i prepirke sa voljenom osobom. Vlada velika tenzija i ne znate kako da s izborite sa tim. Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od cele te situacije.

ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije kojima ste inače skloni, pa povedite računa o tome i izbegavajte sve one stvari za koje znate da vam smetaju. Pred vama je dan u kom ćete biti osetljiviji nego inače.

RIBE

POSAO: Očekuju vas veliki preokreti. Ukoliko budete rizikovali previše, mogli biste da izgubite sve svoje adute. Dakle, preporuka je da se potrudite da igrate na sigurno i da ne idete kraćim putevima…

LJUBAV: Potrebna vam je sigurnost i stabilnost na emotivnom polju i pokušavate da stavite do znanja to svom partneru. Moguće je da je on sada u fazi u kojoj ne može da vam pruži to što želite…

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa žlezdama. Pogotovo povedite računa o vratnom predelu i štitnjači. Ako ste već do sada imali tegobe vezano za to, najbolje bi bilo da posetite lekara radi redovne kontrole.

ALO