Rakovi, povedite računa o bubrezima

Rakovi će imati probleme sa bubrezima i urinarnim traktom, dok će Blizanci imati prblem sa cirkulacijom.

OVAN

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni baš svim okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom planu i da vam je potrebno neko vreme da se prilagodite. U nekim trenucima pomošljate i na promenu posla.

LJUBAV: Nije vam problem da javno pokažete svoju ljubav prema partneru, ponosni ste na vašu vezu. Očekuje vas dan tokom kojeg ćete imati zanimljiva i lepa dešavanja. Možete da se nadate harmoničnom odnosu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i pozitivno ste raspoloženi. Na polju zdravlja vas ne očekuju nikakve smetnje ili tegobe. Funkcionišete odlično i imate sasvim dovoljno energije za sve što vas čeka.

BIK

POSAO: Očekuje vas uspeh i mogućnost za poboljšanje finansija preko polja inostranstva. Srećne okolnosti vam idu na ruku. Ukoliko ste očekivali zaposlenje vezano za drugu zemlju, dobićete pozitivan odgovor.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja može biti malo starija od vas. Očekuje vas zanimljiv flert sa njom. Zbližićete se i ostvariti neki dublji odnos, a kasnije ćete imati šanse i za ozbiljnu vezu u kojoj bi uživali.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos šećera. Skloni ste problemima sa viškom kilograma ali takođe i problemima koje može podstaći preteran unos slatkiša. Takođe, obratite pažnju na hormone.

BLIZANCI

POSAO: Finansijsko poboljšanje vam dolazi i veoma ste zadovoljni zbog toga. Cenite osobu koja vam je pomogla. Pokazaćete joj da ste spremni da joj se odužite za sve što vam je činila do sada.

LJUBAV: Imate neke dileme kada je ovo polje u pitanju. Ukoliko ste u tajnoj vezi moguće je da razmišljate da je okončate. Pred vama je emotivna raskrsnica a put morate da izaberete sami.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su mogući. Slabija cirkulacija može da vam stvara razne tegobe… Preporuka je da posetite lekara i da se posavetujete o simptomima koji vas muče.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da je vaš poslovni partner spreman da finansijski podrži zajednički projekat. Pred vama je pozitivna situacija u kojoj ćete uspeti da dođete do poboljšanja posla.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i končano spremna da vam se otvori i da vam pokaže svoje prave emocije. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete flert i susret sa Devicom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji vam mogu biti osetljivi, kao i urinarni trakt generalno. Pored toga, naglašeni su i mogući problemi sa osetljivom ili suvom kožom, pa pripazite.

LAV

POSAO: Maksimalno ste posvećeni svom poslu i već se naziru rezultati vašeg rada. Možete da očekujete pozitivan dan. Zadovoljni ste jer pred sobom imate jasnu mogućnost za napredovanje.

LJUBAV: Nemate dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi jer ste preterano preokupirani poslom. Pokušavate da razjasnite sa njom neke stvari i da joj objasnite da je sada karijera za vas prioritet.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i ojačajte svoj imunitet. Dolazi period u kojem možete da budete skloni infekcijama iproblemima sa zdravljem. Preporuka je i da uradite analizu krvne slike.

DEVICA

POSAO: Moguć je da ćete imati dobitak od neke igre na sreću. Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije! Pred vama je prilika za laku zaradu, bez mnogo truda i uloženog vremena.

LJUBAV: Nova dešavanja na ovom planu vas uzbuđuju. Pozitivno ste raspoloženi i spremni za nove ljubavi! Pred vama je zanimljiv susret koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušim. Spremni ste za flert.

ZDRAVLJE: Manja ukočenost u leđima je moguća. Ipak, osim toga ne biste trebali da imate neke nove značajnije zdravstvene probleme. Masaža bi vam svakako prijala ili neki program vežbi za kičmu.

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, dolazi vam finansijska pomoć koja vam značajno može podstaći proizvodnju. Možete da očekujete pozitivne preokrete i šansu da ostvarite stabilitaciju.

LJUBAV: Na ovom planu imate sasvim dobru situaciju i ni jedan razlog za brigu! Možete se opustiti! Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i čini sve kako biste pored nje bili srećni i zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Važno je da smanjite unos nezdravih namirnica, brze hrane i postalih štetnih stvari. Preporuka je da se na ovu temu posavetujete sa nekim stručnjakom- nutricionistom.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete sklapanje novog poslovnog ugovora koji će se pozitivno odraziti na vašu poslovnu budućnost. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ukazaće vam se prilika da počnete da radite.

LJUBAV: Veoma ste romantični i spremni da se posvetite voljenoj osobi. Želite da joj pokažete da ste joj privrženi. Moguće je da ćete imati ideju za neko lepo romantično iznenađenje.

ZDRAVLJE: Moguće je da će vam bolovi u grlu i problemim sa sinusima stvarati manje tegobe. Podložni ste virusnim infekcijama i gripoznim stanjima. Povedite računa o svom zdravlju u ovom periodu.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite bolju zaradu. Povećanje finansija automatski pozitivno utiče na vašu motivaciju i posvećenost poslu. Spremni ste da uložite dodatni napor kako bi ostvarili dodatni uspeh.

LJUBAV: Nemate ni jedan razlog da bilo šta na emotivnom planu menjate. Osećate se dobro pored svog partnera. Smatrate da ste napravili pravi izbor i da pored sebe imate osobu sa kojom ćete dugo biti srećni.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojaznosti i problemima sa telesnom težinom ali isto tako i problemima sa jetrom. Unos alkohola biste trebali sasvim da izbacite ili da svedete na minimum kako bi otklonili uzrok problema.

JARAC

POSAO: Niste posvećeni svom poslu u onoj meri u kojoj drugi to od vas očekuje. Rešili ste da date sebi malo oduška. Ipak je počeo vikend, i imate veću želju da se odmorite i opustite nego da radite.

LJUBAV: Veoma ste emotivni, nekako ste se raznežili i želite da što više vremena provedete sa osobom koju volite. Možete da očekujete lep dan tokom kojeg ćete uživati u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Malaksali ste i nemate baš dovoljno energije. Nemojte da se naprežete previše. Odmarajte, jedite redovno i unosite dovoljno tečnosti. Ako stanje potraje posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Otkrićete ko je bio neiskren prema vama i sa novim informacijama ćete dosta lakše donositi buduće odluke. Moguće je da ćete konačno uspeti da otvorite oči što vam može puno značiti.

LJUBAV: Voljena osoba smatra da ste prema njoj postali nekako hladni i distancirani. Razmislite da li je zaista tako. Ako želite da ostanete zajedno biće potrebno da poradite na svom odnosu.

ZDRAVLJE: Imate višak energije i veoma ste dobro raspoloženi. Pred vama je dan u kojem nećete imati veće brige vezane za poslovno polje. Možete da očekujete odličnu situaciju na polju zdravlja.

RIBE

POSAO: Imate podršu od svojih kolega koji vas “pokrivaju” i kada napravite neku grešku. Ipak, poradite na svojoj profesionalnosti. Važno je da pokažete da niste stalno u istom elementu i da nekad umete i da se posvetite.

LJUBAV: Slobodni ste i spremni za nova druženja i nova poznanstva! Moguće je da će vam se dopasti jedan Strelac. Pred vama je veoma zanimljiv dan tokom kojeg lako možete privući pažnju na sebe.

ZDRAVLJE: Nema razloga za brigu kada je u pitanju zdravlje. Dobro se osećate i uživate u životu. Neka dodatna fizička aktivnost umerenog tipa će vam svakako prijati da se osećate još bolje.

ALO