Blizanci će biti preterano ljubomorni na partnera

Blizanci će biti ljubomorni na svog partnera, dok će Bikovi poboljšati svoj odnos sa voljenom osobom.

OVAN

POSAO: Povoljan je dan ako planirate da se pozabavite rešavanju finansijskih problema. Možete dobiti pozajmicu koja vam je potrebna. Ipak, potrudite se ne uzimate više novca od minimuma koji vam je neophodan.

LJUBAV: Postoji veoma jaka hemija između vas i osobe rođene u znaku Blizanaca. Sa nestrpljenjem čekate sledeći susret. Pred vama je prilika da uđete u značajnu vezu koja će za oboje biti dobra.

ZDRAVLJE: Solidno stanje na ovom polju vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da uživate u lepom danu i da se ne brinete ni zbog čega.

BIK

POSAO: Današnji dan vam nije specijalno povoljan, pa ne bi trebalo da očekujete velike promene i pomake. Ipak je nedelja i treba više da se posvetite sebi, svojoj porodici a posao da stavite u drugi plan.

LJUBAV: Imaćete priliku da poboljšate odnose sa voljenom osobom. Potrudite se da joj pokažete svoja osećanja. Ako budete bili dovoljno otvoreni možete da računate na lepu reakciju sa njene strane.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom pa se potrudite da u pravo vreme odete kod lekara na kontrolu. Takođe, važno je da pazite i na moguće probleme sa zubima koji su vam osetljivi.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati neki manji konflikt sa nadređenima. Povedite računa o svom ponašanju. Nemojte da preterujete kako ne biste ušli u neke veće probleme. Važno je da imate dovoljno takta.

LJUBAV: Moguće je da ste preterano ljubomorni, što nikako nije dobro za vaš odnos sa voljenom osobom. Vreme je da joj pružite malo više poverenja i da se posvetite jedno drugom na pozitivniji način.

ZDRAVLJE: Problemi sa krvnim pritiskom su mogući. Ukoliko ste do sada već imali ovakve tegobe, onda danas budite posebno oprezni. Redovno proveravajte pritisak i uzimajte terapiju koju vam je lekar prepisao.

RAK

POSAO: Ako želite da se stvari na ovom polju reše, biće vam potrebno dosta strpljenja. Pokažite da ste dovoljno zreli i odgovorni i da ste spremni da se suočite sa poslovnim problemima kada se pojave.

LJUBAV: Očekuju vas velike promene i veoma turbulentna situacija na polju emocija! Spremni ste za avanture! Pred vama je raznolika ljubavna ponuda, dosta njih se sada bori za vašu pažnju i naklonost.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate manje probleme sa glavoboljom. Ne osećate se baš najbolje danas i ne prija vam bilo kakav dodatni napor ili stres. Potrudite se da neko vreme izdvojite za opuštanje.

LAV

POSAO: Tokom današnjeg dana vam prija da na ovom planu budete pasivni i da se ne bavite previše poslom. Rešili ste da uživate u nedeljnom danu i ne zanima vas mnogo polje zarade.

LJUBAV: Partner vam je veran i posvećen. Osećate se jako dobro u njegovom prisustvu i uživate. Možete da očekujete jako lepu atmosfetu. Ukoliko ste slobodni, polako ulazite u flert sa osobom koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Prolazna prehlada je moguća, pa povedite računa o tome. Potrudite se da ojačate imunitet, možda i da razmislite o vakcini protiv gripa. Posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom na tu temu.

DEVICA

POSAO: Neophodno je da poradite na komunikaciji sa svojim kolegama ako želite da poboljšate radnu atmosferu. Moguće je da vas neka osoba na ovom planu dosta koči samo zato što nemate dobar odnos.

LJUBAV: Moguće je da ste preterano strogi u nekim svojim načelima i da partner ne može sa vama tako lako da izađe na kraj. Nekada zaista preterujete, pravila koja postavljate često ni sami ne poštujete.

ZDRAVLJE: Ukočenost bi mogla da vas prati i da vam stvara razne probleme. Mogući su bolovi u leđima, ramenima, vratu… Posetite fizijatra i posavetujte se oko toga na koji način da ublažite tegobe.

VAGA

POSAO: Moguće je da niste dovoljno odlučni u nekim važnim momentima i to može skupo da vas košta. Nekad vam je potrebno više vremena da presečete a dok se odlučite već može biti kasno.

LJUBAV: Moguće je da nemate dovoljno poverenja u svog partnera i da već duže vreme sumnjate da postoji i neka treća osoba. Razgovarajte na tu temu i uverićete se da ste brinuli bez razloga.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sati kvalitetnog sna. Moguće je da ste u poslednjim danima bili prilično opterećeni i da niste uspeli da se odmorite dovoljno. Danas ćete moći to da nadoknadite.

ŠKORPIJA

POSAO: Dajete svoj maksimum na poslovnom planu. Svesni ste da do uspeha možete doći trudom i ulaganjem. Spremni ste da budete strpljivi jer čvrsto verujete u to da ćete ostvariti uspeh jednog dana.

LJUBAV: Moguće je da između vas i voljene osobe nije baš sve idealno ali imate nameru da se potrudite da poboljšate odnos. Važno vam je da nastavite da funkcionišete kao par, niste spremni za razvod.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike kojima ugrožavate svoje zdravlje… Preteran unos alkohola, cigareta i ostalih štetnih stvari ne može biti dobar za vas. Smirite malo svoju poročnu prirodu.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas veoma opuštena atmosfera na poslu. Saradnici i kolege su prijateljski nastrojeni prema vama. Nećete imati ni previše obaveza, pa generalno vlada jedna dobra atmosfera.

LJUBAV: Zainteresovani ste za neku neobaveznu vezu sa osobom koju ste upoznali sasvim slučajno. Očekuje vas zanimljiv dan. Možete da se nadate uzbudljivim trenucima i lepim doživljajima.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa grčevima u nogama. Magnezijum će vam svakako pomoći da se oslobodite napetosti u mišićima. Generalno ne biste trebali da imate neke ozbiljnije tegobe.

JARAC

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni stanjem na vašem polju finansija i da vam to prilično smeta. Tražite nova rešenja i želite da promenite svoj materijalni ststus što pre!

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje nekako distancirano. Smišljate nove načine da privučete njenu pažnju. Nije vam lako da dođete do njenog interesovanja ali ne odustajete od toga.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kostima koje su generalno vaša slaba tačka. Povećajte unos kalcijuma i potrudite se da ih ojačate. Takođe, pripazite i na zglobove koji vam mogu biti veoma osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Vaši rezultati pre svega zavise od truda koji ste spremni da uložite u posao. Dosta toga je na vama i važno je da budete maksimalno dobro organizovani kako bi u svemu bili uspešni.

LJUBAV: Teško vam je da pokažete ono što vas stvarno muči i voljena osoba vam to zamera. Potrebno je da pronađete način da budete otvoreniji sa njom. Ako budete držali stvari u sebi patićete oboje.

ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste. Nemate dovoljno energije i potreban vam je odmor i san. Potrudite se da nađete više vremena za sebe ali i za svog partnera. Kada se emotivno stanje poboljša i vi ćete se osećati bolje.

RIBE

POSAO: Iako imate dobre ideje za posao još uvek niste blizu njihove realizacije. Potrebno vam je još dosta vremena. Danas je nedelja i ne treba da očekujete previše. Prepustite se odmaranju i opuštanju.

LJUBAV: Skupljate hrabrost da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada već neko vreme. Pred vama je prilika da na neki zabavan i originalan način privučete njenu pažnju. Možete da se nadate uspehu.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije i da vam prija da budete maksimalno aktivni na svim poljima. Pre svega vam prijaju treninzi i fizička aktivnost, nakon koje se osećate bolje i življe.

ALO