Škorpije će otkriti istinu o svom partneru!

Device će flertovati sa Bikom, Vage će imati problema sa imunitetom.

OVAN

POSAO: Imate neke prepreke na poslovnom planu ali želite da sve probleme i komplikacije razrešite što pre. Nemate dovoljno strpljenja da čekate na druge ljude i stvari uzimate u svoje ruke.

LJUBAV: Ukoliko ste u svađi sa voljenom osobom možete da očekujete priliku za pomirenje tokom večernjih časova. Konačno će se neke tenzije stišati i imaćete šansu za miran razgovor.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Vi imate mnogo energije u sebi i svake napetosti se oslobađate kroz sport i vežbanje. Možete da računate na generalno dobro stanje kada je u pitanju zdravlje.

BIK

POSAO: Trudite se da sve obaveze završite u predviđenom roku, veoma vam je važno da sve obavite po planu. Imate malu tenziju u sebi i trudite se da prevaziđete sopstvene nesigurnosti.

LJUBAV: Vreme je da voljenoj osobi pokažete da joj verujete i da možete da budete dovoljno fleksibilni u komunikaciji sa njom. Ukoliko budete zatezali situaciju možete postići samo kontraefekat.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza je danas kod vas naglašena, pa bi bilo dobro da pokušate da izdvojite neko vreme samo za sebe. Distancirajte se od situacija koje vam predstavljaju stres.

BLIZANCI

POSAO: Biće vam potrebno mnogo energije da izađete na kraj sa svim poslovnim obavezama koje vas očekuju danas. Jednostavno imate mnogo posla i vaša pažnja će biti maksimalno usmerena na to polje.

LJUBAV: Dajete svoj maksimum da osvojite osobu koja vam se dopada ali vam još nije lako da doprete do nje. Možete da očekujete da ćete vremenom, postepeno ostvariti nešto bliži odnos.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Osećate napetost u leđima, mišićima ali i predelu kičme. Prijaće vam odlazak kod nekog stručnjaka- kiropraktičara ili fizioterapeuta.

RAK

POSAO: Ako želite da ostvarite cilj koji ste sebi zacrtali važno je da se organizujete na najbolji mogući način. Ne možete da očekujete da će se neke stvari rešiti same od sebe, potreban je trud i napor.

LJUBAV: Postoje naznake za to da će osoba koja je zainteresovana za vas danas napraviti prvi korak u komunikaciji. Možete da očekujete zanimljiv odnos sa njom i priliku da se zbližite. Uskoro ćete ući u vezu.

ZDRAVLJE: Moguća je zubobolja ili problemi vezani za neku staru popravku zuba. Posetite svog stomatologa kako biste otklonili smetnje. Nemojte da odlažete rešavanje problema.

LAV

POSAO: Do vas dopiru neke nove informacije u koje niste sigurni. Želite sve da proverite više puta pre nego što donesete krajnji zaključak. Dobro je što ne poklanjate svoje poverenje olako bilo kome.

LJUBAV: Imate želju da osobi koja vam se dopada jasno stavite do znanja kakve namere postoje sa vaše strane prema njoj. Ne želite da čekate jer nemate strpljenja, vreme je za konkretan korak.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Takođe, nije povoljan period ukoliko ste generalno skloni alergijskim reakcijama jer bi one sada kod vas mogle da budu posebno naglašene.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ne možete da napredujete jer postoji osoba koja vas konstantno sputava i koči u tome. Nije vam lako da izađete na kraj sa svim ograničenja koja su vam se pojavila na poslovnom planu.

LJUBAV: Razgovarajte iskreno o svemu sa svojim partnerom. Osetićete veliko olakšanje nakon što mu budete pokazali svoje iskreno mišljenje. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam flert sa jednim Bikom.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Preterano ste napeti zbog forsiranja na poslu što postepeno uzima svoj danak kada je u pitanju vaše zdravlje. Posvetite se malo sebi i nađite način da se regenerišete.

VAGA

POSAO: Insistirajte na promenama i otvoriće vam se nova mogućnost za tako nešto. Imaćete priliku da ostvarite napredovanje. Važno je da ne odustajete od toga da tragate za boljim rešenjima.

LJUBAV: Želite da promenite nešto na ovom polju i da malo razmrdate stvari. Veoma ste hrabri i odvažni. Možete da očekujete priliku da vam se otvore nove mogućnosti za flert i vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa manjim infekcijama. Imunitet vam sada nije baš najbolji, pa ste skloni brojnim problemima. Ukoliko budete primetili bilo kakve simptome, najbolje je da se javite svom lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Zbog nedostatka koncentracije možete praviti manje greške na radnom mestu, pa povedite računa o tome. Moguće je da ćete kasnije morati da ispravljate svaku sitnicu koja nije kako treba.

LJUBAV: Moguće je da ne poznajete dovoljno osobu sa kojom ste ušli u vezu i da vas neke informacije o njoj mogu iznenaditi. Na vama je odluka u kom ćete pravcu krenuti nakon novih saznanja.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji i loše se osećate zbog toga. Višak kilograma vam sve više smeta. Pred vama je period tokom kog biste mogli da dođete do poboljšanja na ovom planu ako se potrudite.

STRELAC

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za polje posla i najbolje bi bilo da danas ne forsirate bilo šta u pregovorima. Ukoliko budete ostavili utisak napete osobe, teško ćete uspeti svoj imidž kasnije da promenite.

LJUBAV: Imate želju da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da učinite da se ona lepo oseća pored vas. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će vaše slaganje biti skoro pa idealno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom. Ukoliko do sada niste imali takve tegobe, za svaki slučaj proverite svoju dioptriju kako bi se uverili da ipak nije došlo do nekih promena kod vas.

JARAC

POSAO: Očekuje vas dodatni nalet inspiracije pod kojim možete da stvorite veoma pozitivnu i konstruktivnu atmosferu. Vaši saradnici uživaju kada rade sa vama jer ih na neki poseban način inspirišete.

LJUBAV: Lako se možete upustiti u vezu sa osobom koja se ne predstavlja u pravom svetlu. Ljubav je nekada zaista slepa. Trebaće vam dosta vremena da otkrijete kakav je vaš partner u dubini duše.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući. Nekako ste opterećeni smetnjama, nervozom, dilemama i pitanjima koje imate. Biće vam potrebno izvesno vreme da se izborite sa unutrašnjim nemirima.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko želite da ostvarite bilo kakav pomak na polju posla potrebno je da pokažete malo više inicijative. Ako nastavite po starom i ostanete pasivni nećete moći da dođete do svog cilja.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati priliku za strastvenu i neobaveznu avanturu sa osobom koju ne poznajete sasvim dobro. Spremni ste na bilo koji vid rizika kada je u pitanju ljubav- ništa vam ne predstavlja problem!

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Mogući su manji problemi vezani za pritisak, srce, krvne sudove… Ako ste već imali tegobe na ovom planu, vreme je da se posavetujete sa lekarom.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete podršku od strane svojih saradnika koji će vam pomoći da jedan projekat privedete kraju. Ništa vam ne pada teško i osećate i da ste spremni za timski uspeh i rad.

LJUBAV: Važno je da prihvatite ono što voljena osoba ima da vam kaže i da razmislite iz kog razloga je nezadovoljna. Ako vam je stalo do toga da vaša veza napreduje neophodno je da budete spremni na neke promene.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa kičmom. Nemojte danas da podižete težak teret niti da svoje telo izlažete bilo kakvom većem naporu. Potrudite se da danas više odmarate i da se ni sa čim ne opterećujete.

ALO