Ovaj znak će započeti vezu sa Lavom

Bikovi koji su u braku će imati probleme, Blizanci uživaju u flertu.

OVAN

POSAO: Možete imati pred sobom dosta slobodnog vremena sa kojim možete da radite sve što poželite. Ne očekuju vas velike obaveze i nećete biti pod stresom oko posla. Pred vama je generalno dobro stanje na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, današnji dan vam donosi priliku za novu ljubav! Osoba rođena u znaku Lava vam odgovara kao partner. Možete da se nadate prilici da se zbližite na svim nivoima.

ZDRAVLJE: Redovno proveravajte pritisak. Moguće je da ćete imati neke manje probleme vezane za kardiovaskularni sistem i neophodno je da povedete računa o tome. Posetite lekara.

BIK

POSAO: Moguće su manje komplikacije ako se bavite privatnim poslom ali ćete do kraja dana sve uspeti da rešite. Pred vama je neki neočekivani preokret koji donosi izlaz iz svih situacija.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, smeta vam to što je partner preterano dominantan i što zahteva da sve bude po njegovom. Moguće je da imate i probleme sa preteranom ljubomorom sa njegove strane.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bešici. Skloni ste prehladama i treba da se pazite i da se utopljavate. Takođe, važno je da svakodnevno unosite dovoljno tečnosti radi pravilnog rada bubrega.

BLIZANCI

POSAO: Sklapanje novog poslovnog dogovora će vam biti veliki i značajan poduhvat za današnji dan. Možete da očekujete priliku da dođete do poboljšanja na polju posla.

LJUBAV: Flertujete sa osobom čiji emotivni status ne znate. Nadate se da će na kraju ipak sve ispati dobro po vas. Ukoliko ste već u vezi, moguće je da sa voljenom osobom imate manje prepirke.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa plućima i disajnim putevima. Izbegavajte cigarete i duvanski dim kao ia zgušljive prostorije. Ako imate probleme sa astmom ili alergijama teži vam je dan.

RAK

POSAO: Poboljšanje finansija vam dolazi i bićete u prilici da dosta toga promenite na bolje. Zadovoljni ste situacijom. Generalno vam je dobar dan i svaki posao koji započnete danas može biti uspešan.

LJUBAV: Osećate se dobro pored voljene osobe koja u vaš život unosi dodatnu dozu optimizma i ljubavi. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu koja se bavi sličnim poslom kao i vi.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste skloni gojenju. Povedite računa o svojoj ishrani, smanjite unos testa, šećera i masti… Počnite da vežbate redovnije i da se više posvetite stvaranju zdravijih navika.

LAV

POSAO: Nema razloga da brinete kada je posao u pitanju. Pokušajte da stvari gledate sa neke vedrije strane. Iako vam se sada čini da su neki problemi veliki, rešenje će doći brže nego što mislite.

LJUBAV: Važno vam je da na ljubavnom planu ostvarite sklad i harmoniju i da budete u stabilnim odnosima sa voljenom osobom. Potrudićete se da joj pokažete koliko vam je stalo do toga da imate bolji odnos.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja prolaznog karaktera ali ne biste trebali da imate neke veće probleme na polju zdravlja. Generalno ste jaki i dobro se osećate… Pred vama je povoljan period.

DEVICA

POSAO: Maksimalno ste fokusirani na polje posla i trudite se da zadržite najbolju koncentraciju. Radite neke važne zadatke i ne želite sebi da dopustite ni jednu grešku. Posao vam je na prvom mestu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja živi daleko od vas i pokušavate da ostanete u kontaktu iako nije uvek jednostavno. Veze na daljinu nisu lake ali smatrate da je vaša ljubav vredna svake žrtve.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija ili neke vežbe opuštanja. Potrudite se da se posvetite sebi i da izdvojite dovoljno vremena kako biste uspeli da se distancirate od svakodnevnog stresa i nervoze.

VAGA

POSAO: Zadovoljni ste sa onim što ste uspeli da ostvarite na polju posla ali se pitate koji bi mogao da bude sledeći korak. Spremni ste da napravite detaljan plan po pitanju svoje poslovne budućnosti.

LJUBAV: Na ovom polju sve nekako spontano i opušteno teče. Ne želite da forsirate nova dešavanja. Flertujete i puštate da se sve sa novom osobom razvija spontano… Spremni ste da čekate pravi trenutak.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate nikakvih problema. Prija vam da budete što aktivniji i što više u kontaktu sa ljudima. Vama je društveni život jako važan, prijatelji vam podižu raspoloženje.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako želite da ostvarite poslovno napredovanje, potrebno je da više verujete u sebe i svoje sposobnosti. Pokažite da imate dovoljno samopouzdanja da izađete na kraj sa svim poteškoćama.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Lava, moguće je da ćete imati manjih problema pri pokušaju da ostvarite kontakt sa njom. Možda je za vas ipak bolji neki drugačiji partner.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva, pa treba da povedete računa o suvoći ili mogućim iritacijama. Pred vama je dan u kojem možete da imate neke sitne probleme na polju zdravlja.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas dosta sreće ako se bavite nekim formalnostima danas ili ako vas očekuje neko sudsko rešenje. Takođe, možete da očekujete značajno rešavanje vezano za papirologiju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je trenutno spremna samo na slobodnu vezu i neobaveznu avanturu, što i vama odgovara. Niste još uvek spremni da se nekome sasvim posvetite u emotivnom smislu.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Povedite računa o holesterolu ali i o jetri… Takođe, treba da povedete računa o mogućim problemima sa nešto slabijom cirkulacijom u predelu nogu.

JARAC

POSAO: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi i bićete veoma zadovoljni zbog toga. Nemate probleme na polju posla. Generalno vam je stanje na ovom planu sasvim dobro i ne očekuju vas brige.

LJUBAV: Gajite tajne simpatije prema jednoj osobi koja toga nije svesna. Teško vam je da priznate ono što osećate prema njoj. Možda je vreme da razmislite o tome da joj se ipak otvorite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke… Pred vama je faza u kojoj možete imati probleme sa zdravljem ako budete preterivali sa unosom toksina. Pokušajte da se okrenete zdravijem životu i boljim navikama.

VODOLIJA

POSAO: Dobićete neke veoma lepe vesti od poslovnog partnera koji želi da unese neke novine i promene u vaš posao. Pred vama je period u kojem ćete moći da se lako prilagodite novim okolnostima.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati svoje emocije i namere, a vi ćete uživati u lepim trenucima koje provodite zajedno. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljiv flert sa Strelcem.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da pijete dovoljno vode. Takođe, potrudite se da jedete više voća i povrća i da samim tim unosite više vitamina u svoj organizam.

RIBE

POSAO: Imate mnogo novih obaveza ispred sebe ali planirate sve da privedete kraju u zadatom roku. Spremni ste da se maksimalno posvetite dobroj organizaciji koja je ključna za uspeh na ovom planu.

LJUBAV: Osoba sa posla pokušava da vam se približi ali vi niste sigurni koliko je dobra ideja da mešate posao i zadovoljstvo ovaj put. Moguće je da ćete ipak rešiti da se zadržite na distanciranom odnosu.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta pa danas malo više povedite računa o sebi. Potrudite se da dovoljno odmarate i da se ne forsirate previše. Nije vam preterano povoljan dan za intezivnu fizičku aktivnost.

ALO