Vage ulaze u vezu sa zauzetom osobom

Škorpije će imati problem asa iritiranom kožom, Strelčevi su pod stresom.

OVAN

POSAO: Moguće je da sada pokušavate da nadoknadite neke poslove koje niste uspeli da završite na vreme u prethodnom periodu. Možete da očekujete da ćete biti dosta zauzeti danas.

LJUBAV: Moguće je da ste željni novih dešavanja na ljubavnom planu ali još uvek nemate priliku da to voljenoj osobi i pokažete. Nestrpljivi ste što vam stvara neki vid tenzije i nesigurnosti.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad energije. Preporuka je da danas maksimalno odmarate i da se ne forsirate previše na bilo kom polju. Vreme je da se posvetite sebi i da napunite svoje baterije.

BIK

POSAO: Ne želite da ostanete na istom radnom mestu i dajete sve od sebe kako biste pokrenuli neke promene na poslovnom planu. Veoma uskoro ćete imari priliku da vidite rezultate svog truda.

LJUBAV: Moguće je da je voljena osoba za vas pripremila neko veoma lepo iznenađenje. Uživaćete u zajedničkim trenucima ispunjenim ljubavlju. Ako ste slobodni, moguć je flert sa Ribom.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost umerenog tipa. Nemojte da budete pasivni jer vam to nikako ne prija. I zarad zdravlja ali i zarad dobre linije je važno da imate neki vid treninga.

BLIZANCI

POSAO: Današnji dan vam je veoma važan za poslovne pregovore ili za razgovor za posao. Ostavićete dobar utisak. Možete da očekujete da ćete ostvariti neki manji uspeh na ovom planu.

LJUBAV: Otvara vam se prilika za novo emotivno poznanstvo sa osobom koja želi da vam se dopadne. Postepeno ćete shvatiti da ste i vi prema njoj počeli da gajite vema lepa i nežna osećanja.

ZDRAVLJE: Preporuka je da odete na lekarsku kontrolu. Važno je da vodite računa o svom zdravlju, pogotovo sada kada počinje period u kojem su mogući neki manji problemi na tom planu.

RAK

POSAO: Dolazi vam prilika da poboljšate svoju finansijsku situaciju! Moguć je i neki iznenadni dobitak na sreću! U svakom slučaju možete da očekujete veoma pozitivan dan za ovo polje.

LJUBAV: Iskoristite svoju šansu da osvojite osobu koja vam se dopada već neko vreme! Dan je veoma povoljan za ljubav! Ukoliko već imate partnera možete da planirate neko lepo zajedničko putovanje.

ZDRAVLJE: Menjajte svoje loše navike. Posvetite se boljem stanju vašeg organizma… Ako želite da zadržite dobro zdravlje, važno je da na vreme počnete sa prevencijom. Na prvom mestu menjajte ishranu.

LAV

POSAO: Moguće je da ste preopterećeni poslom i da vam smeta to što pored obaveza nemate dovoljno vremena za kvalitetan društveni život. Ipak, tokom današnjeg dana nemate priliku da mislite previše o tome.

LJUBAV: Moguće je da vam nije lako da priznate šta osećate prema osobi koja vam se dopada. Ona vas na poseban način privlači i imate utisak da će sve biti drugačije kada to bude otkrila.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da pijete dovoljno vode i zbog generalnog stanja vašeg organizma ali i zbog pravilne funkcije metabolizma koji vam je malo usporen.

DEVICA

POSAO: Poboljšanje na poslovnom planu je sasvim moguće. Nema razloga da gubite nadu ili da negativno razmišljate. Potrudite se da na ovom polju uradite sve što je do vas kako bi rešili probleme.

LJUBAV: Želite da se potrudite da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da prevaziđete zahlađenje koje je nastupilo. Možete da očekujete pozitivan splet okolnosti koji će vas ponovo zbližiti.

ZDRAVLJE: Raspoloženje vam oscilira. Moguće je da ste zdravstveno sasvim dobro ali ste emotivno u manjem rastrojstvu što vas čini sklonim nervozi i sličnim negativnim stanjima uma.

VAGA

POSAO: Finansijski ste sasvim stabilni. Nemate nikakve brige kada je u pitanju posao. Pred vama je solidan dan tokom kojeg ćete biti generalno zadovoljni ishodom obavljenog posla i zaradom.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja je zauzeta ali vas to ne može sprečiti da joj se približite i pokušate nešto. Trenutno su emocije i želja koju osećate jače od svega ostalog pa i od razuma.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje na polju zdravlja vam dolazi pogotovo ako ste primenili neki nov tretman ili način lečenja. Možete da očekujete generalno sve bolju situaciju na ovom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Deluje vam da trenutno na poslovnom planu nemate mogućnost izbora i da morate da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite. Za sada je tako ali nećete još dugo biti u istoj poziciji.

LJUBAV: Moguće je da na ovom planu nije baš sve idealno ali se i dalje nadate da će biti bolje. Spremni ste da date sve od sebe kako biste partnera zadržali uz vas. Možete da očekujete srećne okolnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava iritacija na koži ili nekih manjih problema koji se mogu povezati sa alergijskim reakcijama. Generalno vas ne očekuju neke veće tegobe ili ozbiljnija stanja.

STRELAC

POSAO: Biće vam potrebno mnogo energije da se izborite sa nepredviđenim okolnostima koje su vam se pojavile na poslovnom planu. Potrudite se da razmišljate pozitivno čak i u teškim trenucima.

LJUBAV: Današnji dan donosi sa sobom neki vid tenzije u partnerskim odnosima, što vam dodatno otežava sve… Pokušavate da dođete do boljeg odnosa sa voljenom osobom ali jednostavno vam ne polazi za rukom.

ZDRAVLJE: Pod stresom ste i ne osećate se dobro zbog toga. Skloni ste brojnim zdravstvenim problemima na nervnoj bazi. Pokušajte da nađete način da se distancirate od stvari koje vas opterećuju.

JARAC

POSAO: Potrebno je da pokažete da možete da budete malo fleksibilniji u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Niste uvek samo vi u pravu. Pokažite da umete da cenite i tuđe mišljenje.

LJUBAV: Moguće su nagle promene na ljubavnom planu. Lako ulazite u novu vezu, ali je lako i završavate. Ni sami niste sigurni da li je ta odluka bila ispravna ali vreme će svakako pokazati…

ZDRAVLJE: Povedite računa o desnima, zubima i generalno osetljivoj sluzokoži usne duplje. Mogući su i manji problemi sa grlom. Potrudite se da maksimalno vodite računa o higijeni.

VODOLIJA

POSAO: Dosta toga se ipak neće odvijati po vašem planu ali vas to preterano ne uzbuđuje. Potpuno ste mirni i staloženi. Ne očekujete beće poslovne promene i radno mesto vam je stabilno bez obzira na sve.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba nije zadovoljna vašim ponašanjem i da očekuje da se više potrudite oko nje. S druge strane, vi ste zauzeli nekako pasivan stav i ne trudite se preterano da joj ugodite.

ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama i manjim problemima na polju zdravlja. Nije vam uvek lako da održite dobro stanje i jak imunitet. Posavetujte se sa svojim lekarom oko toga kako da pomognete sebi.

RIBE

POSAO: Moguće su manje komplikacije na poslovnom planu ali bez obzira na to, velike su šanse da ćete sve rešiti. Posvećeni ste svojim obavezama i ne odustajete lako od svojih ciljeva.

LJUBAV: Moguće je da je partneru jako teško da vam oprosti neke greške koje ste pravili prema njemu u prošlosti. Ipak, spremni ste da se trudite i da mu dokažete da ga nikada više ni na jedan način nećete izneveriti.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas, mogući su problemi sa bešikom, prehladom ali i sa pojavom peska u mokraćnim putevima… Budite oprezni i ako primetite tegobe, idite na lekarski pregled.

ALO