Vodolije dobijaju poslovnu ponudu

Bikovi se svađaju sa partnerom, Blizanci imaju probleme sa srcem.

OVAN

POSAO: Očekuje vas prekid nekog poslovnog dogovora koji ste ranije sklopili. Dolaze vam drastične poslovne promene. Iako je nedelja bićete veoma usmereni na dešavanja na ovom planu.

LJUBAV: Ukoliko ste panirali da stavite tačku na neku vezu, danas je veoma povoljan dan za to. Možete da očekujete da će vam se u skorijem periodu pojaviti prilika i za neku novu, bolju ljubavnu priču.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Skloni ste alergijskim reakcijama, iritaciji, kijavici, manjim problemima sa disanjem… Osetljivi ste danas i treba da vodite računa o sebi.

BIK

POSAO: Moguća je promena radnog mesta ili se malo teže prilagođavate poslovnim okolnostima u kojima ste se našli. Potrudite se da za sada ništa ne primate toliko k srcu.

LJUBAV: Svakodnevno se svađate sa voljenom osobom i to vam ne prija. Tražite izlaz iz svega toga. Moguće je da će vam prijati da se neko vreme distancirate i da se malo više posvetite sebi i razmišljanju.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen, pa povedite računa. Odmarajte danas, nije vam povoljna faza za preterano naprezanje ili za bilo kakve rizike. Potrudite se da pružite svom telu ono što mu je potrebno.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati potrebu da neke stvari stavite na kocku, ali ipak ne iskušavajte sreću danas. Nije vreme za nepromišljene rizike i za probleme na polju finansija, bolje čuvajte to što imate.

LJUBAV: Neočekivano dolazite do novog ljubavnog poznanstva sa osobom koja bi mogla biti nekako neobična i drugačija. Privlači vas njena energija i spremni ste da joj pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Moguća je tahikardija pa povedite računa. Povedite računa o svom srcu ali isto tako smanjite i izloženost stresu… Ako imate još neke tegobe vezane za kardiovaskularni sistem, posetite lekara.

RAK

POSAO: Donećete neke nepovratne odluke kada je u pitanju privatni posao. Velike promene vam dolaze. Spremni ste da napravite neke korake koje ranije niste smeli, pa šta bude neka bude!

LJUBAV: Planirate selidbu ili neke veće promene, nadate se da će voljena osoba biti uz vas bez obira na sve. Pred vama je šansa da na neki način ojačate vašu ljubav kroz okolnosti koje dolaze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa organima za varenje. Pazite šta jedete, izbegavajte brzu hranu ili previše masnih ili pohovanih namirnica… Okrenite se malo više domaćoj kuhinji i kvalitetnim namirnicama.

LAV

POSAO: Povedite računa danas, mogli biste da čujete neke vesti koje će vas iznenaditi. Nije povoljan dan za putovanja. Bolje je da ostanete kod kuće i da se pozabavite nekim sitnim problemima koje imate.

LJUBAV: Nekako nespretno priznajete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada, brzopleti ste. Ipak, ona vam to neće zameriti jer postoji obostrano interesovanje… Uskoro vam počinje jedna lepa veza.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Izbegavajte hladne i gazirane napitje, alkohol, cigarete i sve što vam može nadražiti grlo i glasne žice. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da pijete više vitamina.

DEVICA

POSAO: Iznenadni troškovi vas mogu zabrinuti, ali ne treba da očajavate. Doćićete do finansijskih rešenja. Kada se najmanje budete nadali ukazaće vam se izlaz i svetlo na kraju tunela.

LJUBAV: Moguće je da vam je emotivna stabilnost poljuljana ali je vama teško da to prihvatite kao činjenicu. Niste spremni da prihvatite neke promene ali vremenom ćete morati da se pomirite sa njima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o telesnoj težini. Vreme je da počnete da praktikujete odgovarajuć režim ishrane. Ako ni sami niste sigurni na koji način da menjate navike, posavetujte se sa nutricionistom.

VAGA

POSAO: Skloni ste donošenju naglih i nepromišljenih odluka koje bi veoma negativno mogle da utiču na vaš posao. Potrudite se da ipak stvari sagledate iz neke drugačije perspektive i da se usmerite na pozitivna rešenja.

LJUBAV: Razdražljivi ste i lako pokazujete emocije, nemate ni jednu kočnicu. Partner smatra da preterujete u nekim stvarima. Moguće je da če vam trebati neko vreme da usaglasite svoje potrebe.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i malaksalost pa vam se danas nikako ne preporučuje preterana fizička aktivnost. Usmerite se na odmaranje i opuštanje, nema razloga da budete pod tenzijom.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da razmišljate o nekom putovanju u inostranstvo ili većim životnim promenama. Spremni ste da napravite neki veći iskorak kako biste popravili svoju situaciju na ovom polju.

LJUBAV: Zamišljeni ste i pomalo odsutni, što može da zasmeta voljenoj osobi. Pokažite joj da ipak ne želite da je zanemarujete. Izdvojite neko vreme koje će biti samo vaše, potrebno vam je to.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stopalima i zglobovima. Čuvajte se nekih manjih povreda prilikom fizičke aktivnosti. Obratite pažnju i na moguće tegobe vezane za cirkulaciju i vene.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas manja rasprava sa nekim od vaših saradnika. Nervozni ste i lako tu energiju prenosite na druge. Pokušajte da budete malo staloženiji i da se drugačije postavite prema problemima.

LJUBAV: Možete da očekujete prekid prijateljstva sa nekom osobom jer ste spremni da joj priznate svoje emocije. Njoj je potrebno neko vreme da odluči da li želi isto što i vi, budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno dobar dan tokom kog nećete imati zdravstvene probleme. Nema razloga da budete zabrinuti. Opustite se i uživajte u lepom danu koji je ispred vas.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete ozbiljno razmišljati o promeni profesije. Ne možete da dočekate nova dešavanja na ovom planu. Spremni ste za drastične promene jer smatrate da je to sada najbolje za vas!

LJUBAV: Ukoliko vaš partner ne bude pokazao da želi da vaš odnos napreduje, spremni ste da prekinete vezu sa njim. Jednostavno ne želite da stojite u mestu ne vidite svrhu toga.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Posvetite se sebi danas, opustite se i ugađajte svojim potrebama. Podignite svoje raspoloženje, nađite se sa prijateljima, uživajte… Izbegavajte stresne okolnosti.

VODOLIJA

POSAO: Neočekivana ponuda za posao koja dolazi iz inostranstva vam se dopada. Spremni ste za poslovne pregovore! Pokazaćete koliko ste uspešni u svom poslu i dokazati da zaslužujete još više.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja želi neobaveznu vezu! Uživaćete u lepim trenucima sa njom. Možete da se nadate lepim trenucima i romantici koja će vam popraviti raspoloženje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom zdravlju generalno. Radite na tome da ojačate imunitet i da stvarate veću otpornost organizma. Pratite pravila zdrave ishrane i posvetite se umerenoj fizičkoj aktivnosti.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za finansijske promene, pozajmice ili bilo šta tog tipa. Najbolje bi bilo da se uzdržite od toga. Pokušajte da nađete način da se bolje organizujete sa ovim što imate.

LJUBAV: Ljubomora koju osećate može da ugrozi odnos sa voljenom osobom. Nemojte to sebi da dopustite. Pričajte sa njom iskreno i potrudite se da joj ipak poklonite malo više poverenja i da budete fleksibilniji.

ZDRAVLJE: Uznemireni ste i pod stresom. Nije vam povoljan dan i skloni ste brojnim zdravstvenim problemima i smetnjama. Pokušajte da se ne forsirate, a lekara svakako treba da posetite.

ALO