Ribe, pred vama je najromantičniji dan!

Rakovi treba više da se posvete voljenoj osobi, Lavovi su pronašli pravu osobu za sebe.

OVAN

POSAO: Pred vas su postavljeni važni zadaci i velika očekivanja. Nije vam uvek lako da funkcionišete pod pritiskom. Iako je vikedn počeo vi i ne pomišljate na odmor, već ste posvećeni poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam nije uvek jednostavno da udovoljite vašem partneru koji je ponekad preterano zahtevan. Današnji dan vam može doneti tenziju i neke manje rasprave sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Migrena je vaš hroničan problem. Moguće je da će vam danas biti jedan od težih dana po tom pitanju. Konsultujte se sa lekarom oko toga na koji način da ublažite tegobe koje imate.

BIK

POSAO: Oslonite se na svoje kvalitete. Vi imate veoma jako naglašen intelekt ali i dobre organizatorske sposobnosti. Možete da postignete poslovni uspeh ako se tome budete posvetili.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma zanimljivom susretu sa jednom strastvenom osobom koja vas uzbuđuje. Pred vama je jako lep dan za ljubavno polje i ako imate partnera- lepo se slažete sa njim.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Odmarajte i nemojte da se naprežete previše. Nije vam povoljan dan za preteranu fizičku aktivnost sada je vreme u kom je potrebno da napunite svoje baterije.

BLIZANCI

POSAO: Taćno znate šta želite i nećete stati dok ne budete ostvarili svoje ambicije. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg možete da ispunite neke sitne ciljeve i da napravite manje pomake.

LJUBAV: Dolazi vam neko novo poznanstvo sa osobom koja deluje veoma nežno. Imate želju da je čuvate kao malo vode na dlanu i da je ne ispuštate. Pokazaćete joj da ste zaštitnički nastrojeni.

ZDRAVLJE: Smeta vam duvanski dim i generalno biste trebali da izbegavate cigarete. Ako ste pušač, krajnje je vreme da se ostavite ovog poroka. Generalno je važno da pazite na stvaranje zdravijih navika.

RAK

POSAO: Očekuju vas pozitivni preokreti. Možete da se nadate da ćete uspeti da ostvarite veliki pomak na ovom polju. Iako je vikend počeo, vi radite punom parom i spremni ste na velike poteze.

LJUBAV: Posvetite se voljenoj osobi i nećete se pokajati. Između vas dvoje ima ljubavi ali je potrebno da poradite na nekim sitnicama. Ako budete malo promenili svoj stav, biće vam jako lepo.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak vam varira, pa je važno da pazite na sebe danas. Ako ste već imali probleme sa visokim pritiskom, moguće je da vam je potreban neki vid terapije. Generalno se pazite sada.

LAV

POSAO: Veoma ste vredni. U datoj situaciji vam nije teško ni da radite dva posla kako bi poboljšali svoju materijalnu situaciju. Spremni ste na sve kako biste mogli da ostvarite bolje stanje.

LJUBAV: Prepoznali ste pravu osobu za sebe i sada imate zadatak da joj pokažete da ste i vi pravi za nju. Uspešni ste u zavođenju i lako skrećete pažnju na sebe. Možete da očekujete početak nove veze.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manje probleme sa grčevima u mišićima, nervnim sistemom i naglašenom napetosti. Povećan unos magnezijuma bi mogao da vam olakša.

DEVICA

POSAO: Dolaze neke promene koje vam se ne dopadaju preterano. Ipak, u narednom periodu će biti potrebno da se donekle prilagodite a kasnije ćete imati šanse i za poslovne promene.

LJUBAV: Došlo je vreme da prekinete kontakt sa osobom iz prošlosti. Nova ljubav vam kuca na vrata i neće predugo čekati. Na vama je da donesete čvrstu odluku i da počnete da gledate napred!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bešikom. Skloni ste prehladi i upalnim stanjima. Utopljavajte se i povećajte unps blagotvornih čajeva. Posavetujte se sa lekarom oko problema.

VAGA

POSAO: Spremni ste da svoju poslovnu taktiku promenite iz korena i da pokažete da umete da iznenadite konkurenciju. Na vama je da budete kreativni i originalni- isplatiće vam se to!

LJUBAV: Moguće je da niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi i da to ozbiljno narušava odnos koji ste do sada imali. Današnji dan vam generalno nije dobar za emotivno polje ni ako ste sami…

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma i potrudite se da ojačate svoje kosti. Generalno ste skloni problemima vezanim za slabe kosti ali i za ukočenost, bolove u leđima i kičmi. Čuvajte i zube.

ŠKORPIJA

POSAO: Pokušavate da pronađete rešenje za neki poslovni problem ali konstantno zapinjete na istoj prepreci. Moguće je da vam je potrebna nečija pomoć i ne treba da se stidite da je zatražite!

LJUBAV: Ako se budete potrudili da voljenoj osobi priredite neko lepo iznenađenje, možete da očekujete da će vam ona biti jako zahvalna. Pred vama je dan u kojem možete oboje uživati u nežnosti.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje. Ukoliko ste imali neki problem postepeno dolazite do rešavanja. Možete da očekujete da će neka terapija koju uzimate početi da daje rezultate od ovog dana…

STRELAC

POSAO: Pred vama je skoro pa sasvim slobodan dan. Ne biste trebali da imate puno važnih obaveza sada. Uživate u vikendu i ne razmišljate niti brinete o poslu. Posvećeni ste sebi i svojim prijateljima!

LJUBAV: Niste zadovoljni nerešenom situacijom na emotivnom planu. Potrebni su vam odgovori na neka pitanja i nemate previše strpljenja. Moguće je da sa voljenom osobom nemate dobru situaciju.

ZDRAVLJE: Muči vas nesanica i nervoza. Napeti ste i nezadovoljni na mnogim poljima, pa to na neki način mora da se odrazi i na vaše zdravlje. Jako je važno da poradite na svom stavu prema problemima.

JARAC

POSAO: Nećete imati razlog za brigu kada je u pitanju posao. Sve teče sasvim glatko i bez ikakvih problema. Možete da očekujete jedan dobar dan u kojem nećete imati razloga za stres.

LJUBAV: Dajete sebi neko vreme za razmišljanje. Pre važne emotivne odluke želite da se posvetite sebi i da shvatite šta zaista želite. Nema razloga da žurite, sve će vam se samo reći kada bude vreme.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj, pogotovo ako ste primetili da su vam neke stvari drugačije nego pre. Osim problema sa vidom, nema naznaka za neke nove zdravstvene tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Povedite računa o tome kome ćete pružiti svoje poverenje. Potrebno je da budete malo obazriviji u komunikaciji sa poslovnim okruženjem jer ipak nisu svi dobronamerni kao što mislite.

LJUBAV: Možete da upoznate zanimljivu osobu sa kojom delite slična interesovanja. Komunikacija vodi do flerta i zbližavanja… Pred vama je dobar dan u kojem ćete imati priliku za uživanje.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu ramena vam mogu stvarati manje tegobe. Čuvajte se pogotovo ako ste imali neku staru povredu. Sada ste podložni tome da vam se aktiviraju slabe tačke iz prošlosti.

RIBE

POSAO: Povoljan je dan ako ste planirali neke promene u organizaciji svog posla. Možete da očekujete dobru radnu atmosferu. Ne biste trebali da se brinete jer vam sve protiče generalno glatko.

LJUBAV: Jasno i otvoreno pokazujete svoje emocije, što čini srećnim i vas i vašeg partnera. Možete da se nadate lepom i romantičnom danu koji ćete provesti zajedno, zagrljeni.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neki manji užitak i opustite se. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi. Generalno ste zadovoljni svojim životom i dobro se osećate u svojoj koži- srećni ste.

ALO