Blizanci će imati probleme sa partnerom, a Devicama je ovo povoljan dan za posao.

OVAN

POSAO: Neki stari planovi koje ste imali po pitanju saradnje sa inostranstvom se sada mogu pokrenuti. Pred vama je jako dobar period za poslovne promene, samo je važno da se maksimalno posvetite ciljevima.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, odnos sa njom ide usporenije nego što ste očekivali. Moguće je da se trenutno meša neko u vaš odnos i komunikaciju.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa masnoćama u krvi. Proberite nivo holesterola prvom prilikom. Generalno izbegavajte masnu hranu i posvetite se stvaranju zdravijih navika u ishrani.

BIK

POSAO: Finansijska situacija je promenljiva. Trudite se da budete veoma štedljivi ali vam to nekad jednostavno ne polazi za rukom. Dajte sebi vremena da neke stvari dođu na svoje mesto.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim sigurni u to da li vam je voljena osoba verna ili ne. Pokušajte da razgovarate sa njom o stvarima koje vam izazivaju sumnju i biće vam lakše kada ih razjasnite.

ZDRAVLJE: Generalno dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje danas. Ne biste trebali da imate bilo kakve smetnje ili otežanja. Posvetite se tome da vreme ispunite svoje vreme pozitivnim aktivnostima.

BLIZANCI

POSAO: Deluje vam da poslovni partner neće popustiti i da ćete ovaj put morati da se prilagodite njegovim interesima. Pokušajte da budete spremniji na kompromis kako bi došli do rešenja.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, današnji dan bi mogao da bude malo teži, pa se pripremite za to. Ako ste slobodni, na emotivnom planu nemate nikakve probleme. Dobro se osećate u svojoj koži i ne tražite novu vezu.

ZDRAVLJE: Možete biti skloni alergijama. Povedite računa o svom zdravlju danas jer ste podložni nekim sitnim smetnjama na polju zdravlja. Potrudite se da navike uskladite sa potrebama organizma.

RAK

POSAO: Nije vam lako da se organizujete na pravi način kada vas čeka previše nagomilanog posla. Osećate se obeshrabreno. Pokušajte da podignete glavu i da zatražite pomoć od nekog saradnika.

LJUBAV: Moguće je da je neka bivša ljubav uporna u tome da se vrati u vaš život. Polako popuštate pod njenim pritiskom. Osećate da ste spremno za novi rizik jer jedino vaše srce možete poslušati.

ZDRAVLJE: Nije vam baš najbolji dan i trebali biste da budete oprezni danas na svim poljima. Zdravstveno imate probleme i lekarski tretman vam je potreban. Posvetite se sada poboljšanju zdravlja.

LAV

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivne okolnosti na ovom planu, pogotovo ako sarađujete sa mlađim osobama. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg lako dolazite do ostvarenja ciljeva.

LJUBAV: Današnji dan bi trebao da vam donese početak veoma ozbiljne veze ako ste slobodni. Ako ste u braku, razmišljate o deci. U svakom slučaju određeni korak napred vam vrlo brzo dolazi.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prija vam da budete maksimalno aktivni! Svaki vid sporta i rekreacije vam odgovara! Gde god se pojavite širite pozitivnu energiju jer ste i sami vrlo radosni!

DEVICA

POSAO: Čvrsto ste rešeni da se pozabavite manjim komplikacijama koje su se pojavile na polju vašeg posla. Uspećete da rešite sve probleme koji vas opterećuju. Može se reći da će ovo biti jedan dobar dan.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju poznajete jako dugo. Imate brojne zajedničke uspomene ali bez obzira na to nije vam lako da joj priđete. Vaš strah od odbijanja je veći od svega ostalog trenutno.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u stomaku. Želudac vam je vrlo osetljiv. Preporuka je da maksimalno povedete računa o ishrani i da ne konzumirate namirnice koje vam ne prijaju.

VAGA

POSAO: Želite da budete ozbiljno shvaćeni. Imate utisak da vas kolege nekada ne vide pravim očima i da nemaju dovoljno poštovanja prema vama u određenim situacijama. Potrebno je da menjate svoj stav.

LJUBAV: Kao da vam je zapela knedla u grlu, ne možete da se naterate da budete otvoreniji u komunikaciji sa voljenom osobom. Jednostavno vam je za sada lakše da neke stvari držite samo za sebe.

ZDRAVLJE: Prolazna prehlada je moguća. Potrudite se da ojačate svoj imunitet, da povećate unos svežih namirnica koje sadrže vitamine i minerale- voće i povrće. Odmarajte i unosite dovoljno tečnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaša posvećenost poslu će se isplatiti. Možete da očekujete veoma povoljan dan za vaše profesionalno polje. Pred vama je odlična faza u kojoj ćete imati mnogo uspeha na poslu!

LJUBAV: Znate da možete da računate na svog partnera i veoma ste srećni zbog toga. Vaša ljubav je jaka a odnos stabilan. Ukoliko ste slobodan, danas upoznajete osobu u koju ćete se zaljubiti.

ZDRAVLJE: Moguć je gubitak apetita. Generalno ste nekako bezvoljni i imate manjak energije. Prija vam malo pasivniji tempo, nije momenat za forsiranje i napor na bilo kom polju. Pazite na sebe.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste se prilično opteretili nekim problemima i da vam je jako teško da pronađete pozitivnu stranu situacije. Pokušajte da porazgovarate sa nekom osobom u koju imate poverenja.

LJUBAV: Moguće je da vam je jako teško da zaboravite osobu iz prošlosti sa kojom ste imali dugu vezu. I dalje nekako mislite na nju iako znate da je vreme da krenete dalje… Još niste spremni…

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa glavoboljom. Odmarajte se danas i izbegavajte stresne situacije. Budite malo više na svežem vazduhu, izbegavajte zagušljive i memljive prostorije.

JARAC

POSAO: Manji pad koncentracije vam se može desiti danas. Bez obzira na to, nećete imati veće probleme na poslu. Generalno uspevate da obavite svoje osnovne obaveze bez većih pritisaka sa bilo čije strane.

LJUBAV: Teško vam je da objasnite voljenoj osobi šta vas muči jer se polovina vašeg problema odnosi na nepoverenje prema njoj. Ipak biste trebali da budete otvoreni i iskreni prema njoj sada.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog stresa. Potreban vam je neki izduvni ventil, neka aktivnost koja će biti samo vaša i koja će vam pomoći da se oslobodite nagomilane negativne energije.

VODOLIJA

POSAO: Moguća je obnova komunikacije sa nekim od starih saradnika. Pred vama je prilika da ponovo pronađete zajednički interes. Možete da računate na pokretanje dobrih poslovnih promena.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali prilikom izlaska sa prijateljima. Očekuje vas zanimljiv susret. Pred vama je šansa da osvojite njenu pažnju, a nešto kasnije da dođete i do ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas bilo kakve smetnje vezane za polje zdravlja. Možete da računate na odlično stanje! Dan ćete posvetiti sebi i stvaraćete pozitivnu atmosferu na svakom koraku!

RIBE

POSAO: Ukoliko ste imali neke nesuglasice sa nadređenima, moguće je da ćete ih rešiti jedino uz pomoć činjenica i racionalnog razmišljanja. Afekat i nervoza vam neće doneti ništa pozitivno.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, moguće su manje komplikacije sa njom. Ako već imate partnera, onda dan protiče mirno. Moguće je da će svako biti na svojoj strani- u obavezama.

ZDRAVLJE: Prilično ste ukočeni. Prijala bi vam masaža ili neke vežbe za kičmu. U svakom slučaju bi bilo dobro da se posavetujete sa fizijatrom oko toga kakav tretman je za vas sada najbolji.

prijedor24h