15.02.2018., Koprivnica, Gola - Stravican zlocin dogodio se veceras u Goli. Nesluzbeno se doznaje da je u obiteljskoj kuci nozem ubijen otac troje djece, a na mjestu nesrece zatecena je zenska osoba za koju se sumnja da je pocinila ovo kazneno djelo. Policijski ocevid je jos u tijeku, pa ce se detalji ove tragedije doznati naknadno. Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Večeras se u mjestu Goli kod Koprivnice u Hrvatskoj dogodio strašan zločin. Dejan Slivar (46), otac troje maloljetne djece, pronađen je oko 17.40 mrtav u porodičnoj kući.

Zločin se dogodio pred očima dvoje male djece. Komšije kažu da se sumnja kako je Slivara ubila njegova nevjenčana supruga. Navodno je zaključala ulazna vrata, a zatim nesretnog čovjeka zaklala nožem pred očima djece.

Slivar i njegova nevjenčana supruga bili su u svađi. Ona ga je napustila, a nedavno se vratila sa svojim djetetom i u poodmakloj trudnoći.

Treće Slivarovo dijete bilo je van kuće i upravo je ono i pozvalo policiju i hitnu pomoć.

Slivarova nevjenčana supruga poslije ubistva nije htjela da pusti policiju u kuću, pa su morali da provale vrata. Tamo ih je zatekao stravičan prizor, čovjek u lokvi krvi i prestravljena djeca u šoku.

Žena je prebačena u bolnicu, a Centar za socijalnu zaštitu će da odluči šta će biti sa djecom, koja su jedini svjedoci zločina.

Kako javlja portal Pepodravina.hr, Dejan Slivar bavio se poljoprivredom i transportom, a bio je brat bivšeg predsjednika RK Gola, Davora Slivara.

Majka njegovo troje djece preminula je prije nekoliko godina.