Jedan od omiljenih položaja muškaraca u seksu je svakako pseći (“doggy”) položaj. Dok ga praktikujete, muškarci se mogu lakše kretati, kontrolisati pokrete, pa u tom slučaju mogu biti i dominantniji!

Ovaj položaj omogućava lakšu i dublju penetraciju, a da ne govorimo da ga pogled na vašu zadnjicu još više uzbuđuje. Zato vam predstavljamo četiri načina kojima ćete ovu pozu još bolje osetiti i zahvaljujući njima više i uživati:

1. Umesto sto klečite, lezite na stomak, a partner neka bude preko vas. U tom položaju vaša vagina je mnogo uža, pa će samim tim užitak biti intenzivniji.

2. Masaža G-tačke! Jednom rukom masirajte prelaz između penisa i testisa, jer se na tom mestu nalazi mnogo nervnih završetaka, a tako se može stimulisati i muška G-tačka.

3. Žene testise često zanemaruju, nažalost jer su oni izuzetno osetljivi. Njihovom stimulacijom možete ga odvesti u orgazmičke visine. Nežno ih dodirujte tokom seksa i garantujemo vam – vaš partner će se brzo uzbuditi!

4. Muškarac obično tokom ove poze kleči. Savetujemo vam varijantu u kojoj će klečati samo na jednoj nozi, jer će tako imati veću slobodu kretanja u bokovima, pa će tako moći i čvršće penetrirari u partnerku, piše miss7.24sata.hr.

PS TV