Despotovići su veselje upriličili na Zlatiboru
Ljubavna priča Blagoja i Alise Despotović počela je sasvim slučajno, a takve priče, neplanirane, često su i najbolje. Ona iz Kragujevca, a on iz Čajetine, upoznali su se dok je ona promovisala proizvode. Planula je ljubav, koja je krunisana brakom 25. februara na Zlatiboru, po ciči zimi.

Filipinka zbog ljubavi došla u Donje Smrtiće: Nisam oklevala ni sekundu, maštala sam o Slavenu (FOTO)

Foto: Foto Nikić

I dok većina nevesta planira prolećno ili jesenje venčanje, Alisa je, kaže, baš htela zimsko. Na minus 20 stepeni, hrabro se na snegu slikala u sandalama. A i sneg joj nije nimalo pomogao, neumoljivo je padao.

Ruke su na kraju snimanja bile promrzle, ali su srca zato bila puna. A ona prezadovoljna fotografijama koje je snimio Dragan Nikić.

Foto: Foto Nikić

Fotografisanje je trajalo oko pola sata. I stoički je to podnela. Jeste da se, priča ona za Telegraf,dobro smrzla, ali vredelo je, jer su, kaže, fotografije predivne.

Svaka devojčica mašta o svojoj svadbi, a njena je, kaže Alisa, bila lepša od svake devojačke maštarije. Bela haljina, krinolina, ukrašena čipkom, šlep koji se vuče pozadi, prava balska haljina kakvu bi poželele sve devojke koje su kao male gledale Diznijeve crtaće.

Foto: Foto Nikić

– Lepo smo se proveli. Tremu nisam imala, bilo je 100 gostiju, lepo društvo, odabrano.

Foto: Foto Nikić

Svadbeno veselje je upriličeno u Mačkatu. A slikali su se i pored drvenog spomenika, “zlatiborskog brzog voza”, starog kiridžije Todora, koji je prošpartao Srbiju uzduž i popreko.

Foto: Foto Nikić

Foto: Foto Nikić

 

Telegraf.rs