Inspektori Policijske uprave Banjaluka trenutno obilaze teren na području Banjalučkog polja kako bi utvrdili mjesto odakle je ispaljena granata na poslovnu zgradu.

-Na terenu je nekoliko inspektora koji obilaze teren u potrazi za materijalnim dokazima. Kada se pronađe tačna lokacija sa koje je pucano bićemo korak bliže napadaču – objasnio je izvor srpskainfo.com blizak Policijskoj upravi Banjaluka.

Podsjećamo, nepoznata osoba je oko ponoći ispalila projektil iz zolje, ručnog raketnog bacača, na deveti sprat poslovne zgrade na Banjalučkom polju.

U trenutku napada u zgradi su se nalazili radnici obezbjeđenja, ali, srećom, nisu povrijeđeni.

Kako srpskainfo.com saznaje dvije osobe su viđene kako bježe u pravcu Mljekare. U toku je potraga za dvije osobe za koje se sumnja da su izveli ovaj napad.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za zaprimljenu prijavu da je nepoznata osoba 30.03.2018. oko 23.40 ispalila eksplozivnu napravu na poslovni objekat u Ulici bulevar Srpske vojske u Banjaluci, saopšteno je ranije iz PU Banjaluka.

U ekspoloziji nije bilo povrijeđenih osoba, a materijalna šteta na objektu biće naknadno utvrđena.

EuroBlic