Fudbalsko području Prijedora nema delegata iz Gradskog Fudbalskog saveza Prijedor u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Republike Srpske gdje ga predstavljaju Dragan Banjac (Kozarska Dubica) i Branko Dakić (Novi Grad), ali zato u preraspodjeli funkcija iz ovog Područnog Fudbalskog saveza (Prijedor) član aktuelnog Upravnog odbora Fudbalskog kluba Rudar Prijedor Ranko Vučković je u fudbalskoj vladi Bosne i Hercegovine, tačnije član Izvršnog odbora.

Nakon očigledno poništenog regularnog pogotka Aleksandra Vojinovića u 89. minutu od strane pomoćnog sudije Željka Dragojevića iz Banjaluke na subotnjem derbiju protiv Zvijezde-09 (1:1) niko iz Rudar Prijedora se, ni 72 časa poslije, nije oglasio. Čak ni najkompetentniji po funkciji, kojem je Rudar Prijedor baza, i poslao ga u “veliki fudbalski svijet”, Ranko Vučković.

Možda i hoće, ali kada prođe gostovanje u Mrkonjić Gradu kod Slobode u srijedu?!

Fudbalska javnost u Gradu Prijedoru je zgrožena i svoje je rekla…

P.S. FK Rudar Prijedor je poslužio mnogima kao baza, a gdje su danas? Očigledno je da Fudbalski klub Rudar Prijedor danas nema zaštitu u fudbalskim forumima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, ili nam se samo to proviđa?!

prijedor24h