Neki će se truditi da to sakriju, ali neki baš i neće

Nema dileme da svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane. Neke volimo da ističemo, dok se drugima uopšte ne ponosimo. Ipak, ono što sigurno niko neće priznati jeste da njegov znak ne može da se pohvali inteligencijom. Međutim, astrologija je uspela da utvrdi koji se znakovi ističu pameću.

1. Ovan

Glasan i jak Ovan često skriva svoju emotivnost. Otud dolazi potreba da drugima nameće svoje mišljenje, predstavljajući sebe vođom. Sebičnost i tvrdoglavost takođe prevladavaju kod osoba rođenih u ovom znaku pa mnogima itekako idu na živce. Ako želite da budete bliski s Ovnom, onda sve to morate i da prihvatite.

2. Lav

Lavovi su drugo ime za egocentričnost i umišljenost pa za sebe celim svojim bićem smatraju da su “kraljevi džungle”. Oni obožavaju sami sebe, ponose se svojom jačinom, a zahvaljujući harizmi koja im se ne može osporiti, Lavovi su vrlo popularni u društvu. Traže veliku pažnju, pa u raspravama uvek moraju izaći kao pobednici zbog čega su vrlo “teški”.

Foto: Pixabay.com

3. Bik

Bikovi su vrlo uporni, ali i tvrdoglavi. Oni tako uvek moraju da brane svoje stavove i da svima pokazuju svoje znanje. Iako ga imaju, to često drugima opravdano izgleda kao pametovanje pa i Bikovi umeju da drugim ljudima idu na živce.

4. Jarac

Ako je Jarac u nekoga zaljubljen, onda je to u samog sebe. Svaki njegov potez je ispravan, pa jedan Jarac neće odustati od svog mišljenja ili ideje sve dok vam ih ne nametne. Čak i kad vidi da je pogrešio, neće to priznati nego će sve prezentovati kao da su drugi oko njega pogrešili.

(Telegraf.rs / D.V)