Tri horoskopska znaka će u aprilu imati velike prilike što se tiče novca i posla, i obavezno ih iskoristite.

Blizanci

Već od početka mjeseca Blizanci su dobili nalet kreativnosti tako da svi oni koji se bave poslovima u vezi sa estetikom, uživanjem ali i poslovima vezanim za djecu, imat će puno uspjeha, dok retrogradni Merkur iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne saradnje i planove.

Do 18. aprila Venera će sa Marsom praviti dobre aspekte na njihovo astrološko polje finansija. Blizanci tada mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspjeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u vezi sa finansijama.

Također, u ovom periodu Blizanci će vraćati neke dugove ili izmiriti sve obaveze koji su imali. Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mjere štednje.

Lav

Konjukcija planete novca Venere i planete promjena Urana na početku mjeseca većini Lavova donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.

Pod utjecajem punog mjeseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već od početka mjeseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

Venera, Mars i Pluton pravit će odlične aspekte do 19. aprila na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 24. aprila Venera prelazi u znak Blizanaca, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

Oko 24. aprila, kada Venera pređe u njihov znak, osjećat će se mnogo bolje i neopterećeno, pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada bit će od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.

Jarac

Većina Jarčeva, april mesec dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog meseca iz njihovog polja karijere. Ovaj pun mjesec može donijeti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i veoma pozitivnog dogovora sa nadređenim ukoliko ih imate.

Venera će nakon 5. aprila ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam donijeti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno Jarčevima koji se bave poslovima vezanim za zabavu.

U odličnim aspektima sa Marsom i Plutonom, u periodu od 7. do 19. aprila, Venera vam može donijeti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat. Doživjet ćete finansijski procvat. Poslovi vezani za nekretnine, ali i rješavanje pitanja stanovanja također mogu okupirati Jarčeve u aprilu.

STIL