Nakon što su korisnici društvenih mreža imali priliku da se „iščuđavaju“ fotografiji praseta čija njuška viri kroz žmigavac „golfa“, sada su svi oni dočekali priliku da se do suza nasmiju istom tom prizoru, samo ovaj put u dužem izdanju, na video snimku.

Naime, na Fejsbuk stranici „Uživo sa balkanskih ulica“ prije dva sata okačen je video dokaz popularne njuške, koja kroz žmigavac „dvojke“ pokušavala da dođe do vazduha.

Korisnici društvenih mreža nisu prospustili priliku da se, svako na sebi svojstven način našale sa prasetom, koje je, po svemu sudeći, nakon „zagušljive“ vožnje čekala i neslavna sudbina.

„Čovjek stavio prase kao pokazivač smjera jer nema fara pa kad hoće skrene ono proviri“, „Brza cesta prema Mostarskom raskršću… sigurno za Kiseljak“, Zapadni izlaz iz Sarajeva prema Blažuju na brzoj cesti“, “Imam štopku zadnju lijevu poklonicu čovjeku“, „Kategorija Rusija“, „Utičnica viri“, samo su neki od komentara koji su se jedan za drugim redali na Fejsbuku.

Video je podijeljen čak 107, a pregledan čak 17 hiljada puta. Nekoliko stotina lajkova takođe svjedoče tome da je snimak bio pun pogodak, bar za one građane BiH koji vole da se našale.

 

Pitanje je kako su autori video snimka uspjeli da ostanu pribrani i cijeli „projekat“ privedu kraju bez grešeke, s obzirom da se tokom emitovanja ovog videa čuo gromoglasan smijeh.

S razlogom, složićete se!?

Srpskainfo