U Prijedoru je večeras održan koncert tri banjalučke pjevačice Svetlane Vidović, Ružice Čavić Tomićević i Maje Tatić koje su oduševile Prijedorčane.

Јedna od članica sastava “One tri” Maja Tatić rekla je novinarima da su prvi put nastupile u Prijedoru i da im je drago što je njihovu pozitivnu energiju prepoznala i prijedorska publika.

“Bila je dobra zabava i opuštena atmosfera jer se sa nama ljudi tako osjećaju, kao da su na nekoj zabavi, a ne na koncertu”, rekla je Tatićeva dodajući da svaki put pokušavaju da donesu nove pjesme na scenu i neki novi humor.

Svjtlana Vidović je istakla da su u pitanju tri pjevačice različitog karaktera koje pjevaju različitu vrstu muzike, ali su vrlo kompatibilne i iskrene prijateljice.

“Mi se poznajemo već 20 godina i ta pozitivna energija kojom isijavamo se izgleda jako dopada publici”, rekla je Vidovićeva.

Ružica Čavić je najavila i neke nove projekte ove grupe. “Nas tri smo pokrenule priču, a sad priča pokreće nas i nadamo se da će ona trajati još dugo jer pripremamo i neki drugačiji koncept našeg zajedničkog nastupa”, rekla je Čavićeva.

Pored dobre i kvalitetne muzike, ove tri dive su publiku obradovale i zanimljivim pričama iz života i podijelile emocije i sjećanja sa njima, za šta su bile nagrađene velikim aplauzom.

RTRS