U gradskom Pozorištu u Prijedoru premijerno izvedena predstava “Neobično veče” za koju po tekstu Žan- Klod Karijera, režiju i adaptaciju  potpisuje  Lilijana Ivanović.

U pitanju je predstava kamernog tipa koju je s puno emocija publika odgledala na sceni,a  u kojoj glume Mirela Predojević i Srđan Knjeginjić. “Igram uspješnu glumicu, Žilijet, koja ima ostvarenu karijeru, ali ispostavilo se ne i ostvaren život .Lijepa životna priča iz koje svako može izvući  pouku-rekla je Predojević i dodala da je riječ o trileru, što je, kako je navela, malo neobično za pozorišnu scenu.

Izuzetno zadovoljan predstavom, posebno reakcijom publike,  bio je i glumac Srđan Knjeginjić koji je rekao  da je proces rada na predstavi bio izvanredan.Režiser Lilijana Ivanović rekla je da je još rano govoriti o utiscima, “ mada reakcije publike idu u prilog tom da im se predstava dopala.”

“U svakom slučaju sam zadovoljna, prije svega saradnjom s pozorištem i glumcima”, ocijenila je  Ivanović. Ona  potpisuje režiju za još jednu premijeru 65 pozorišne sezone , “Ljubav i još neke stvari”, Antona Pavloviča Čehova, koja će u gradskom Pozorištu u Prijedoru  biti igrana 3. maja.

RTRS/prijedor24h