Začinite vaš i seksualni život vašeg partnera uz ove male tajne

Horoskop može da bude vas saveznik u osveženju vašeg seksualnog života i podgrevanju strasti spavaćoj sobi.

Možda ne poznajete ni sebe dovoljno dobro u ovom smislu, pa pogledajte šta još možete da probate.

Ovan voli žestok seks

Foto: Pixabay.com/Samo žestoka akcija interesuje Ovna.

On ume da bude čak i pomalo agresivan, a najbolja poza za njega je dogi poza u kojoj će žena staviti ispred sebe jastuk kako bi se naslonila na njega i bila glavom u istoj visini s partnerom. Jastuk može da posluži i za stiskanje kojem su Ovnovi skloni.

Biku je jastuk odličan pomagač

Veliki hedonisti, Bikovi vole poze koje im daju mogućnost za mnogo fizičkog kontakta, a istovremeno zahtevaju veliki fizički napor kako bi seks traja što duže. Idealna poza je ona u kojoj partnerka leži na leđima sa jastukom ispod sebe, a muškarac kleči priljubljen iznad nje i stavlja noge partnerke na svoja ramena.

Blizanci obožavaju “školjku”

Skloni su eksperimentisanju i često menjaju poze u seksu, a omiljena im je ona u kojoj su tela partnera priljubljena jedno uz drugo. Partnerka leži na stomaku sa skupljenim nogama i rukama, dok muškarac leži na njoj s raširenim nogama. U ovoj pozi trenje je veliko, pa seks kratko traje i donosi mnogo užitka.

Rak je za seks na stolu

Foto: Shutterstock/Kada vide sto, Rakovima svašta padne na pamet.

On doživljava seks ne samo fizički već i duboko emotivno, a obozava nesvakidašnje poze. Idelna poza je ona u kojoj je žena na rubu stola dok muškarac stoji i rukama pridržava njene noge.Prednost ove poze je što partneri mogu sve vreme da se gledaju u oči.

Lavovi vole sedeće poze

Bitna im je bliskost sa partnerom i vole poze u kojima mogu da osete svaki pokret svog i partnerovog tela. Zato je za njih idealna poza u kojoj oba partnera sede, bilo na stolici ili na rubu kreveta, dok muškarac pridržava partnerku koja diktira ritam.

Devica voli “s nogu”

Pripadnici ovog znaka su ljubitelji igrica dominacije i neobičnih poza. Vole poze u kojima mogu da vide partnerovo telo, a odlična im je poza obrnute kaubojke u kojima muškarac ima pogled na ženina leđa. Najviše ih pale poze u kojima muškarci stoje i rukama pridržavaju partnerku naslonjenu na zid.

Vage su obožavaoci misionarske poze

Velike su estete i zaljubljenici u ljudska tela zbog čega vole seks u blizini ogledala. Idealna im je misionarska poza u kojoj je žena na vrhu, a muškarac može da se podigne i dodiruje partnerkine grudi.

Škorpija je fan poze 69

Foto: Profimedia/Škorpija je za obostrano zadovoljstvo.

Poznati ljubavnici Zodijaka veliku pažnju posvećuju seksualnom istraživanju, a iako su im drage mnoge poze, ona u kojoj imaju najveće zadovoljstvo je poza 69. Ona omogućuje istovremenu oralnu stimulaciju oba partnera, a draže su im one poze u kojima dominira muškarac i u kojima on diktira tempo, kao što je misionarska poza.

Strelac voli da obara rekorde

Poza koja mu najviše odgovara je ona u kojoj partneri leže na bok s tim da muškarac leži iza žene.Njene noge su skupljene što pojačava trenje i uživanje za njega, a istovremeno se bolje stimuliše i žena. Takođe, muškarac može rukom koja mu je slobodna dodatno da stimuliše partnerku.

Jarac voli poze u kojima ona čuči na njemu

Naizgled hladnokrvni, ali u seksu strastveni ljubavnici. Najviše im odgovara poza u kojoj je žena gore, sedi ili čuči nad partnerom, dok joj on rukama pomaže da zajedno uhvate tempo koji oboma odgovara.

Vodolija voli da žena ima kontrolu

Foto: Shutterstock/Vodoliju uzbuđuje kada žena ima kontrolu u seksu.

Poput jarčeva, i ovaj znak voli poze u kojima dominira žena, piše nadlanu.com. Partner treba da leži ili sedi na rubu kauča skupljenih nogu, dok žena treba da sedne na njega tako da mu je okrenuta licem i da ga nogama obgrli oko bokova.

Ribe su ljubitelji akrobacija

Strastvene i senzualne Ribe vole egzibicije u krevetu, ali i na svim komadima nameštaja u kući. Vole poze u kojima je žena rukama oslonjena na pod, a muškarac stoji uspravno. Oni koji su u boljoj formi mogu da isprobaju pozu sličnu ovoj, ali da podignu noge partnerke u vazduh.

(Telegraf.rs/M.K.)