Davor Dragičević rekao je juče kako do tog dana nijedna institucija nije uradila ništa po pitanju istrage o smrti njegovog sina Davida Dragičevića.

“Јa, Davor Dragičević, i Pravda za Davida nećemo otići sa Trga dok ne bude pravda“, kazao je Davidov otac pred oko 500 Banjalučana, koji su se okupili u Banjaluci.

Јučerašnjem okupljanju prisustvovali su i Dragan Mektić iz SDS-a i Branislav Borenović iz PDP-a.

Visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Dragan Mektić dao je podršku Davoru Dragičeviću i grupi “Pravda za Davida” da istraju u traženju istine u vezi smrti dvadesetjednogodišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića.

“Stojimo iza svakog poteza koji povlači Davor Dragičević vezano za čitav ovaj događaj oko smrti njegovog sina. SDS mu u svakom smislu daje podršku i pružiće mu sve svoje resurse na raspolaganje ako polcija krene na narod“, kazao je Mektić za BN TV, reagujući na saopštenje MUP RS da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Davora Dragičevića.

“SDS će pozvati članstvo da zaštiti narod od ove brutalne vlasti koja želi silom da uguši ovaj pokret i da na taj način spriječi da se rasvijetli ovaj događaj”, rekao je Mektić, ministar bezbjednosti BiH.

Izvor: ATV