Ovo su znakovi horoskopa koji najrealnije i najozbiljnije shvaćaju stvari.

Jarac

Jarac se ističe dalekovidnošću, strateškim razmišljanjem i upornošću. Može potiho biti bijesan zbog situacije, ali će povući ispravne poteze i dati korisne savjete. Kontrolirat će emocije da ne proširi paniku, izbrojat će do deset i krenuti u akciju – polako i sigurno.

Bik

Uspijeva ostati jak ako njega ili bližnje zadese nedaće. Možda neće uvijek uliti nadahnuće ili ohrabrenje spretno odabranim riječima, ali će djelima dati dobar primjer. Glavni mu je nedostatak početna sporost, no kad se pokrene, nezaustavljiv je.

Djevica

Djevica se u početku krize usplahiri, ali se potom pribere i aktivira svoje značajne intelektualne potencijale. Naljutit će se ako joj dođete s trivijalnim problemom, no ako se radi o bitnim stvarima, moći ćete se osloniti na nju. Samo je nemojte previše ispitivati.

Rak

Rak ne želi odrasti, no ako ga okolnosti prisile, učinit će to munjevito. Donosi odluke vođen intuicijom i dobro razabire što je ispravno, a što pogrešno. Ako vam se svijet ruši, obratite se prijatelju Raku i dobit ćete opipljivu podršku i upotrebljiv savjet.

Vaga

Donosi glas razuma u kaotičnim situacijama. Stabilnost, uravnoteženost i diplomatičnost omogućuju joj da se uspješno suoči s problemima. Ali više s tuđima nego sa svojima. Zadesi li je kriza, naročito ako se tiče ljubavi, ona je ta kojoj će trebati pomoć nekog razumnog, piše tportal.