OVAN

Vaša hrabrost ovog vikenda je bezgranična i mnoge ćete stvari reći ljudima u lice bez straha od posledica. Mnoge će se obrve dizati, a naročito ćete biti na tankom ledu kod partnera. Dobro pazite šta radite ukoliko radite i za vikend jer će vam radno mesto ili kredibilitet biti ugroženi ako se ne primirite.

BIK

Večeras obavezno pripremite kraj kreveta parče papira i ujutro odmah zapišite šta ste sanjali jer će se to i ostvariti. Lepe snove za petak vam želimo!

BLIZANCI

Večeras vas čeka usijana svađa sa nekim od prijatelja, i moguće je da ćete bez tog prijatelja i ostati. Zato bi vam bilo pametnije da ovo veče provedete kod kuće.

RAK

Ovog vikenda svi će ostati impresionirani vašim načinom razmišljanja. Rešićete problem koji već dugo muči ukućane i time rešiti i veliku konfliktnu situaciju u vašoj okolini.

LAV

Ovog vikenda će poriv za avanturom biti žestok, ali znajte da vas čeka mnogo neprijatnih situacija čim kročite nogom iz grada. Najpametnije vam je da taj put koji priželjkujete ostavite za naredni vikend.

DEVICA

Ovog vikenda se ne uplićite u tuđe finansije i ni slučajno ne pozajmljujte pare ni od koga. Čeka vas i jedna vrela avantura, pa ako ste u ozbiljnoj vezi, pazite šta radite jer možete da budete otkriveni.

VAGA

Ovog vikenda obećaćete nekome nešto što uopšte ne planirate da ispunite. Očekujte žestoku dramu ako ne pripazite šta i kome govorite.

ŠKORPIJA

Ovog vikenda čeka vas žestoko poniženje u društvu. Planirate neki potez za koji ste uvereni da je genijalan, a ispašćete smešni. 

Ovaj vikend donosi vam neki neočekivani rasplet u vezi sa novcem, i velike su šanse da će biti neprijatan. Ne trošite previše, slede vam teške nedelje.

JARAC

Ovaj vikend rezervišite samo za sebe. Konačno nemate nikakvih briga i vreme je da se posvetite samo onome u čemu zaista uživate.

VODOLIJA

Ovog vikenda nećete znati gde ćete pre. Ispunićete svaki minut vremena zabavnim društvom i pričama i početak sledeće nedelje dočekati puni inspiracije.

RIBE

Ovaj vikend posvetite najbližim prijateljima, jer je moguće da je upravo u njihovim rukama ključ rešenja vašeg problema koji vas tako dugo muči.

(californiapsychics.com)