Dvojica ubica koja su likvidirala Dragoslava Miloradovića (43) na nišanu oružja kojim su ubili vlasnika auto-perionice držala su i njegovu nevjenčanu suprugu, koju je na sigurno sklonio radnik perionice, saznaje Blic.

Ubistvo Miloradovića, koji je usmrćen hicima iz automatskog oružja ispred svoje autoperionice u beogradskom naselju Karaburma, umalo je posredno koštalo glave i njegovu suprugu Maju.

Prije ubistva Dragoslav i njegova supruga došli su da podignu dnevni pazar.

“Mercedes” su parkirali u neposrednoj blizini radnje, nakon čega su oboje izašli iz vozila. Dragoslav je zatim zastao na klupici, gdje se javio na telefon koji je zvonio od kada je izašao iz automobila. U tom se pred njim stvorio crni “kavasaki”: prema riječima svedoka, dvojica muškaraca su prethodno motorom kružila oko autoperionice, karaburmskim ulicama Vojvode Micka i Višnjičkom.

Na trenutak, pričali su oni, izgledalo je kao da su zastali da se pozdrave sa Miloradovićem, a onda su na njega osuli paljbu iz automata. Prema informacijama iz istrage, više od 15 hitaca ispaljeno je na Bojovićevog kuma.

Nakon što su žrtvu “ovjerili” hicima u glavu, napadači su na trenutak na nišanu držali i njegovu nevjenčanu suprugu, vjerovatno razmatrajući da li i nju da likvidiraju.

U tom premišljanju, radnik autoperionce sklonio je Maju u stranu, a napadači su projurili motorom dalje od mjesta zločina.

Iako se najprije verovalo da su pobjegli preko Pančevačkog mosta, uputili su se dublje u Karaburmu, odakle su došli do Zvezdarske šume, gdje su spalili vozilo. Kako je Blic ranije pisao, Maja i Dragoslav godinama su u vanbračnoj vezi, u kojoj su dobili jedno dijete.

Srpskainfo