Poznati dizajner i modni kreator Darko Kostić nestao je poslije prijave da je seksualno uznemiravao maloljetnog dječaka L. J. (15) i policija je raspisala potragu za njim.

Prema saznanjima “Blica“, protiv Kostića je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku. U krivičnoj prijavi je navedeno da je maloljetnog dječaka, inače učesnika televizijske emisije “Neki novi klinci”, Kostić fotografisao i za to tražio novac.

– Kada se ispostavilo da dječak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio. Dječak je zatim pobjegao i potom je policiji na Novom Beogradu podnijeta krivična prijava za seksualno uznemiravanje – otkriva izvor “Blica”.

Policija je Kostića tražila na poznatim adresama, ali dizajner tamo nije pronađen, tako da se sumnja da je u bjekstvu, a policija i dalje traga za njim.

Kostić je prošle godine u junu priveden zbog posjedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemijska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a ljekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

Srpskainfo