Kao odrasla osoba, vrijeme je da se suočite sa stvarnošću, umjesto da zabijate glavu u pijesak

Iako mesec koji će se pojaviti na nebu 27. juna, nosi lepo ime, njegov položaj u Jarcu vas može primorati da se prilagodite jednom novom svetu. Pojedini horoskopski znaci junskog “meseca jagode” će već jednom morati da odrastu i da prihvate činjenicu da više nisu deca. Međutim, to zapravo nije loša stvar. Na kraju krajeva, ponekad svima treba malo pomoći da pronađu pravi put na svoj način.

Pod ovim punim mesecom, možemo razviti bolji osećaj za sigurnost i na prikladan način možemo izraziti svoja osećanja. Zato što pun mesec jagode u Jarcu, on će najviše uticati na osobe rođene u znaku Raka, Jarca, Ovna i Vage. Oni će najviše osetiti efekte “meseca jagode”. To takođe znači da će ovi znakovi biti primorani da se suoče sa nekim teškim emocijama.

Jarac će se upustiti u neka ozbiljna ispitivanja samog sebe, čak i ako to ne želi. Osećanja koja dolaze sa ovom punim mesecom su suviše duboka da bi se smanjila ili odgurnula u stranu. Jarac će morati da oseti sva osećanja koja već dugo vremena izbegava.

Foto: Pixabay.com

Osetljivom Raku će ovaj pun mesec podstaknuti neka osećanja koja bi mogla zahtevati da on sam pronađe samopouzdanje umesto da tražiti odobrenje od drugih. Iako je važno da priznate svoje napore, iskoristite ovaj put da naučite kako da se oslonite na sebe. Verovatno to nema nikakve veze sa vama, ali ovo je šansa da postignete svoj sopstveni uspeh umesto da čekate da to neko drugi učini za vas.

Vaga koja traži ravnotežu, i uvek stavlja tuđe potrebe iznad svojih će osetiti nezadovoljstvo. Ovaj “mesec jagode” će omogućiti da Vage odvoje vreme za razvoj sopstvenog samopouzdanja. Pored toga, važno je zapamtiti da su vaše potrebe, snovi i želje jednako važni kao i oni od vaših prijatelja i najbližih.

Liderski nastrojenom Ovnu, pun mesec u junu 2018. će omogućiti da bolje sagleda svet oko sebe.Dok polako utirete put sebi za budućnost na nekoj šefovskoj poziciji, iskoristite “mesec jagode” kako biste pristupili vašem unutrašnjem biću. Ostanite kući i radite nešto što volite da nahranite svoja osećanja, oslobodite se bilo kakvih mračnih i pokvarenih misli koje vas drže tako stisnutim.

Foto: Pixabay.com

Uopšte, ovaj pun mesec bi mogao da ostavi sve znake zodijaka u osećanju neke potajne netrepeljivosti, a to se dešava zbog Saturna koji je trenutno u retrogradnom hodu, ali i ovo će proći. Možda ćete morati da se pozabavite nekim izazovnim situacijama i negativnim stavovima, ali nije sve tako crno kao što vam trenutno izgleda.

Ove prepreke i ograničenja se uglavnom primenjuju na vaš dom i porodični život. Neka drama koja uključuje vaš dom, roditelje, decu ili vašeg partnera će uticati na vaše emocije i može dovesti do osećaja odbijanja i depresije. Deo tog zastrašujućeg sveta odraslih znači da ćete morati da se suočite sa ovim osećanjima i da ih rešite, umesto da ih pustite da odu, jer to nikada ne funkcioniše i samo će vas kasnije ujesti. Kao odrasla osoba, vreme je da se suočite sa stvarnošću umesto da zabijate glavu u pesak.

Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs / Izvor: bustle.com)