JUTROS oko 5.30 policija je dobila dojavu o mrtvom muškarcu ispred jednog noćnog kluba na Zrću.

Utvrđuje se je li ubijeni bio gost kluba, a potvrđeno je kako se radi o ubijenom državljaninu Velike Britanije.

Izboden na smrt

“U Novalji je ubijen mladi državljanin Velike Britanije, počinilac zasad nije poznat, a policija provodi uviđaj kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo iz Zadra”, izvijestila je Ličko-senjska policijska uprava.

Prema riječima portparolke PU ličko-senjske Maje Brozičević, policiji je poznat identitet žrtve, radi se o mlađem punoljetnom muškarcu, međutim zbog interesa istrage za sada ne iznose podatke o dobi ili druge podatke o identitetu.

Kako neslužbeno saznajemo, mladić je na smrt izboden, a još je nekoliko osoba ozlijeđeno.

Privedeno više osoba

O ubojstvu su se oglasili i iz PU zadarske te su objavili i neke detalje.

“Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, u suradnji s Upravom policije i Policijskom upravom zadarskom provode kriminalističko istraživanje ubojstva 26-godišnjeg državljanina Velike Britanije koje se dogodilo u ranim jutarnjim satima, ispred noćnog kluba na Zrću kod Novalje. Na mjestu događaja provodi se uviđaj kojim rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

Prema dostupnim informacijama, noćas oko 5.30 ispred kluba napadnuto je više stranih državljana, od kojih je jedan usmrćen, a još su dvojica ozlijeđena. U ovom trenutku u službenim prostorijama policije nalazi se više osoba povezanih s ovim događajem, a u toku je intenzivno kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja”, saopštili su, a prenosi Index.hr

Tokom dana donosimo više informacija o događaju.