JOŠ JE NA PAGU? Ubojicu su snimile nadzorne kamere i vjerojatno je riječ o britanskom državljaninu. U vrijeme sukoba i ubojstva bio je polugol, odjeven samo u kupaće bermude, a na nogama je imao tenisice

Ispred noćnog kluba na plaži Zrće na otoku Pagu u srijedu rano ujutro napadnuto je više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dva ozlijeđena, jedan lakše, drugi teže, dok se u policijskim prostorijama trenutno nalazi više osoba povezanih s ovim događajem.

Zločin u rano jutro: Na Zrću ubili turista (26) iz Velike BritanijeReporterka: Rozeta Bogeljić

Posted by 24sata on Srijeda, 27. juni 2018.

Kako doznajemo iz izvora bliskih istrazi, ubojica je još na otoku i policija se nada kako će ga tamo i uhititi.

Ubojicu su snimile nadzorne kamere i vjerojatno je riječ o britanskom državljaninu. U vrijeme sukoba i ubojstva bio je polugol, odjeven samo u kupaće bermude, a na nogama je imao tenisice. Višeg je rasta, tamnije boje lica, crne kratke kose. Po izgledu je moguće kako je riječ o mlađem muškarcu, oko 25 godina.

Njegov identitet policiji su otkrili privedeni iz skupine koja se sukobila. Nije poznato je li momak za kojim se traga legalno odsjeo u nekom od apartmana.

Kako je izvijestila policija, oko 5.30 sati ispred kluba je napadnuto više stranih državljana, od kojih je jedan usmrćen, a još dva su ozlijeđena, piše 24sata.hr