Od onih s kojima je seks vrhunsko zadovoljstvo, do onih s kojima seks skoro boli zbog dosade i neinventivnosti.

VAGA

Da, Vage su i zvanično najbolji ljubavnici zodijaka. Verujemo da to niste očekivali, ali imaju sve potrebne kvalifikacije – misija im je da uvek i po svaku cenu ugode, a seks obožavaju. Računica je jasna – Vaga će vam pružiti ono o čemu niste smeli ni da sanjate.

OVAN

Ovnovi su vrlo takmičarski nastrojeni i žele da uvek budu najbolji u svemu, što važi i za seks. Dovoljno je da bace jedan pogled na vas i da tačno pročitaju šta je to u čemu biste uživali, a iz kreveta vas neće pustiti dok niste u potpunosti zadovoljeni.

BIK

Kao i Ovnove, i ovaj znak krasi seksualna kondicija. Samo im recite šta vam tačno godi i daće sve da ispune vaše želje do tančina.

STRELAC

Najveći avanturista zodijaka morao bi da se dobro pokaže i u seksu – uostalom, njihov ego ne bi dozvolio da bude drugačije.

ŠKORPIJA

Iako ih bije glas najseksualnijeg znaka, činjenica je da se kotiraju tek na petom mestu. Nisu loši, ali daleko od toga da su najbolji, iako će dati sve od sebe da vas uvere u suprotno.

LAV

Lavovi jesu generalno zaljubljeni samo u sebe, ali iznenadiće vas koliko će se potruditi da ugode i vama – to je zato što žele da ih zauvek pamtite.

VODOLIJA

Vodolije jesu sklone eksperimentima i avanturama, ali čim isprobate svu egzotiku sa njima i vratite se tradicionalnom seksu, primetićete da baš i nisu nešto.

RIBE

Ribe ne samo da ne interesuje šta vi očekujete u seksu, već se stide da i sami kažu šta vole, pa je seks sa njima obično jedno dosadno i neprijatno iskustvo.

JARAC

Jarčevi se neće baš previše udubiti u to da vas temeljno zadovolje. Zapravo vole seks, i žele da ugode, ali su vrlo površni u tome, pa nakon sjajnog početka sledi nikakva završnica.

BLIZANCI

Blizancima ni najmanje nije bitno kako će se partner provesti, i misle samo na svoje zadovoljstvo.

RAK

Dosadni su do besvesti, a neće se potresti čak ni kada im to kažete u lice.

DEVICA

Devica i seks su dva jasno razgraničena sveta koja se ne mešaju. Devica će sama često fantazirati o nekom seksi scenariju, ali nikada neće uraditi nešto da ga i ostvari u stvarnosti.

Izvor: yourtango.com