Ako ste mislile da muškarca možete uzbuditi i zavesti samo gole ili pak oskudnim komadima odeće, prevarile ste se jer se oni lako mogu uzbuditi čak i kada ste skroz obučene!

Muškarcima mogu klecati kolena prilikom prvog poljupca sa partnerkom, ali i u sledećim situacijama:

1. Živci u unutrašnjem delu bedara završavaju u “zoni sreće” svakog muškarca. Započnite dodirom kolena pa nastavite prema gore…

2. U šakama se nalaze brojni osetljivi nervni završeci. Prstima nežno trljajte njegove dlanove, od korena šake do vrhova prstiju. Ili, ako ste nešto slobodniji, stavite njegov prst u svoja usta i pokažite mu šta će biti kasnije…

3. Povremeno zaboravite na ruke: dodirujte muškarca celim telom. Okrenite se prema njemu, gledajte ga pravo u oči, uhvatite ga za struk i privucite sebi – naročito grudima. Ne skidajte pogled sa njega.

4. “Slučajni”, lagani dodiri su neverovatan afrodizijak za muškarce. Ipak, nemojte da budete potpuno očigledne u namerama i sačekajte pravi trenutak. Na nekom malom prostoru, ili u nekoj gužvi, prođite pokraj njega tako da vaša zadnica dodirne pravi deo njegovog tela. Taj gest će previše uzbuditi muškarca da bi razmišljao jeste li to napravili namerno, piše vecernji.hr.