Snaga SNSD-a je u organizaciji žena i mladih – ovo je poručio predsjednik stranke Milorad Dodik koji je prisustvovao manifestaciji “Veče domaće kuhinje” u Prijedoru, u organizaciji Aktiv žena ove stranke.

Predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik rekao je da je od 192.000 članova SNSD-a, 52.000 žena i 27.000 mladih što potvrđuje da je ova stranka jedna od najmasovnijih i najbolje organizovanijih političkih partija, a da tome doprinose i ovakve manifestacije.

“Ovo je rezultat zalaganja i inspiracije naših aktivista, da zajedno prikupimo dodatnu energiju za vrijeme koje nas čeka u narednih mjesec dana uvjereni da će SNSD pobijediti i ostvariti istorijski vrijednu pobjedu koja će biti veća nego ona 2006. godine kada smo imali do sada najbolji rezultat”, rekao je Dodik.

Potpredsjednica SNSD-a, Željka Cvijanović istakla je da je gastro prezentacija “Veče domaće kuhinje“” dokaz da su žene SNSD-a u svim gradovima i opštinama Srpske, jake i složne i dodala da je stranačko okupljanje u Prijedoru pokazalo snagu, sposobnost i opredjeljenje SNSD-a da svi zajedno rade za jaku Srpsku.

“To samo pokazuje da smo u mogućnosti da mobilišemo našu strukturu, a ovaj put su to žene, na večeri domaće kuhinje Aktiva žena SNSD u Prijedoru”, rekla je Cvijanovićeva, koja je prisustvovala gastro manifestaciji “Veče domaće kuhinje”.

Ona je istakla da su članovi SNSD navikli da se okupljaju oko različitih događaja i da to ne mora da se dešava samo u izbornoj godini, nego svako godine i uvijek u različitim mjestima u Republici Srpskoj.

Predsjednik Aktiva žena SNSD Prijedor Gorana Bosančić zahvalila je svim članicama koje su pripremom gastro specijaliteta Potkozarja učinile ovo veče uspješnim, uz zahvalnost visokoj delegaciji SNSD-a koja je posjetila “Veče domaće kuhinje”, koje je održano u prijedorsoj Ljetnoj bašti.

Na 26 štandova članice mjesnih Aktiva žena SNSD-a predstavile su bogatu gastro ponudu, tradicionalnih, potkozarskih jela.

RTRS