Na repertoaru Kina “Kozara” od 13. do 19. septembar nalaze se filmovi: Tom i Bob: Misija spasavanja svijeta 3D – sinhronizovanoPredator: Evolucija

Tom i Bob: Misija spasavanja svijeta 3D – sinhronizovano

Termin – 13.-19.09. u 19.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 75 minuta

Žanr – Animirani

Originalni naziv filma – Two Tails

Režija – Victor Azeev

Pedantni dabar Bob vodi vrlo uredan život. Vrijedan je: vježba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medvjeda. Njegov život se dramatično mijenja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. Mačak je nemirno stvorenje koje stalno traži nove pustolovine. Jednog dana, dok posmatra nebo, Tom ugleda vatrenu loptu koja juri nebom i pada na zemlju. Ispostavlja se da je to svemirski brod sa malim vanzemaljcima koji se zovu Zaka, Zik i Zuk. Oni bježe od Grebatora čiji je zadatak da love nove forme života i dovedu ih na svoju planetu. Tom i Bob kreću u opasnu avanturu da bi spasili tri vanzemaljca, ali i svoje prijatelje iz šume gospodina Medvjeda, Žirafu, Pingvina i Slona od opasnih Grebatora.

Predator: Evolucija

Termin – 13.-19.09. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –104 minuta

Žanr – Akcija

Originalni naziv filma – The Predator

Uloge – Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay

Režija – Shane Black

Trideset godina kasnije stiže nam naučno-fantastična saga. Dječak (Jacob Tremblay) donosi vanzemaljska stvorenja na zemlju kada nađe daljinski upravljač svemirskog broda, za koji misli da je igračka. Ubrzo nakon toga se pojavljuju najsmrtonosniji lovci u svemiru – Predatori – sad još snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta te ponovno predstavljaju prijetnju čovječanstvu. Samo će tim bivših vojnika i hemičar moći zaustaviti brisanje ljudske vrste.

prijedor24h