U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Nešto više oblaka očekuje se na krajnjem jugu. Jutarnja temperatura biće između tri i osam, a dnevna između 17 i 26 stepeni.

U petak u Republici Srpskoj i Federaciji BiH u jutarnjim satima očekuje se postupno povećanje oblačnosti sa juga, a tokom dana oblačnije u Hercegovini, zapadu i jugozapadu gdje se očekuje i kiša.

U većem dijelu Republici Srpskoj i Federaciji BiH povećanje oblačnosti u poslijepodnevnim satima. Jutarnja temperatura biće između tri i devet, na jugu BiH od 11 do 16, a najviša dnevna temperatura većinom između 18 i 23, jugu do 26 stepena.

Prvog dana vikenda u oktorbru u Republici Srpskoj i Federaciji BiH biće pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje uglavnom u Hercegovini, a uz kišu moguća je i grmljavina.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH slabije padavine. Jutarnja temperatura uglavnom između devet i 14, na jugu i do 17, a najviša dnevna temperatura većinom između 16 i 22, na sjeveroistoku Bosne od 21 do 25 stepena.

Tokom izbornog dana, u nedjelju 7. oktobra u Republici Srpskoj i Federaciji BiH biće pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša se očekuje u Hercegovni i sjeverozapadnim područjima.

Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim djelovima. Jutarnja temperatura uglavnom između devet i 14, na jugu zemlje i do 17, a najviša dnevna temperature većinom između 16 i 22, na sjeveroistoku Bosne od 21 do 25 stepeni, piše avaz.ba.