Devojke često znaju da svoje srećne, ali i tužne trenutke podele s drugaricama, ali postoje stvari koje ipak ne bi trebalo deliti s drugima, naročito ako se radi o vezi. Predstavljamo vam pet tema o kojima ne bi trebalo da pričate s drugim ljudima, već isključivo s partnerom.

1. Osećaji i tajne

Preterana pričljivost može da bude bolna za vašeg partnera. Ipak vam on poverava svoje najdublje tajne. Da je određena informacija bila namenjena za tuđe uši, verovatno bi je on sam otkrio drugima.

2. Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe i one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema i oprostiti jedno drugome, a to nije slučaj i sa vašim prijateljicama ili porodicom. Oni će se još dugo sećati grubosti i nepristojnosti vašeg partnera.

3. Intima

Vaša spavaća soba rezervisana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo poverenje ako delite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte da zamislite kako biste se vi osećali na njegovu mestu.

4. Finansijski problemi

Svakako ne bi trebalo da diskutujete o svojoj finansijskoj situaciji, a naročito o finansijskim problemima. Naravno, ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sledećem koraku.

5. Mane i nedostatci

S vremenom ćete se navići i pomiriti s partnerovim manama, pa zato nije dobra ideja da se u početku veze, prijateljima i porodici stalno žalite na njih. Oni će to zapamtiti i možda u potpuno pogrešnom trenutku spomenuti tokom razgovora.

Izvor: zadovoljna.hr